ЛЕ - Партизан: Да нам се врате осмјеси...

После тешког пораза од Црвене звезде, Партизан се окреће Лиги Европе. Милинковићу подршка. Председник Зоран Поповић: "У четвртак је прилика да нам се врате осмеси".

Фудбал 14.09.2015 | 22:20
ЛЕ - Партизан: Да нам се врате осмјеси...

Једна од најглупљих фраза које можемо да чујемо од овдашњих фудбалских радника (играча, тренера, чланова управе) јесте ова: "Противник је имао више жеље да победи".

Када тако нешто неко од њих изјави, а готово сви из Партизана то говоре после пораза у "вечитом дербију" 1:3, постављају се питања: Како је то могуће? и Зашто уопште онда играте фудбал, ако неко жели победу више од вас!?

У Партизану је, после дербија, одржан хитан састанак чланова управе са тренером Зораном Милинковићем, који је добио пуну подршку. Он је поднео извештај, прихватио кривицу за пораз, али је и добио пуну подршку да настави започето.

"Нисмо ни расправљали о тренеру. И већи тренери од Милинковића су трпели поразе у дербију. На крају ћемо да видимо где смо и да подвучемо црту. Уверен сам да нам следе бољи дани", изјавио је за лист "Спорт" један од потпредседника Партизана Војислав Недић.

Пред Партизаном је почетак такмичења у Лиги Европе. Председник клуба Зоран Поповић, који је такође дао подршку Милинковићу, рекао је да црно-беле не треба отписивати после одиграних девет првенствених кола и потом сликовито поручио:

"Права прилика да нам се осмеси врате на лице јесте четвртак и меч са АЗ Алкмаром".

На сајту Партизана остављена је ова порука:

"Партизан се не предаје! Парни ваљак меље када је најтеже! Подржи свој тим у борби за Европу! За Партизан се не навија, Партизан се воли!".

Погледајте најавни спот за Лигу Европе...

СУДЕ ИТАЛИЈАНИ
Италијански арбитар Данијеле Орсато судиће утакмицу између Партизана и АЗ Алкмара.Помоћници Орсату биће Лоренцо Мањанели и Рикардо ди Фјоре, док ће додатне судије бити Паоло Валтери и Андреа Ђервасони. За четвртог судију одређен је такође Италијан Алесандро Ђалатини, док ће посматрач УЕФА бити Ласло Вагнер из Мађарске.

Коментари / 0

Оставите коментар