LE - Partizan: Da nam se vrate osmjesi...

Posle teškog poraza od Crvene zvezde, Partizan se okreće Ligi Evrope. Milinkoviću podrška. Predsednik Zoran Popović: "U četvrtak je prilika da nam se vrate osmesi".

Fudbal 14.09.2015 | 22:20
LE - Partizan: Da nam se vrate osmjesi...

Jedna od najglupljih fraza koje možemo da čujemo od ovdašnjih fudbalskih radnika (igrača, trenera, članova uprave) jeste ova: "Protivnik je imao više želje da pobedi".

Kada tako nešto neko od njih izjavi, a gotovo svi iz Partizana to govore posle poraza u "večitom derbiju" 1:3, postavljaju se pitanja: Kako je to moguće? i Zašto uopšte onda igrate fudbal, ako neko želi pobedu više od vas!?

U Partizanu je, posle derbija, održan hitan sastanak članova uprave sa trenerom Zoranom Milinkovićem, koji je dobio punu podršku. On je podneo izveštaj, prihvatio krivicu za poraz, ali je i dobio punu podršku da nastavi započeto.

"Nismo ni raspravljali o treneru. I veći treneri od Milinkovića su trpeli poraze u derbiju. Na kraju ćemo da vidimo gde smo i da podvučemo crtu. Uveren sam da nam slede bolji dani", izjavio je za list "Sport" jedan od potpredsednika Partizana Vojislav Nedić.

Pred Partizanom je početak takmičenja u Ligi Evrope. Predsednik kluba Zoran Popović, koji je takođe dao podršku Milinkoviću, rekao je da crno-bele ne treba otpisivati posle odigranih devet prvenstvenih kola i potom slikovito poručio:

"Prava prilika da nam se osmesi vrate na lice jeste četvrtak i meč sa AZ Alkmarom".

Na sajtu Partizana ostavljena je ova poruka:

"Partizan se ne predaje! Parni valjak melje kada je najteže! Podrži svoj tim u borbi za Evropu! Za Partizan se ne navija, Partizan se voli!".

Pogledajte najavni spot za Ligu Evrope...

SUDE ITALIJANI
Italijanski arbitar Danijele Orsato sudiće utakmicu između Partizana i AZ Alkmara.Pomoćnici Orsatu biće Lorenco Manjaneli i Rikardo di Fjore, dok će dodatne sudije biti Paolo Valteri i Andrea Đervasoni. Za četvrtog sudiju određen je takođe Italijan Alesandro Đalatini, dok će posmatrač UEFA biti Laslo Vagner iz Mađarske.

Komentari / 0

Ostavite komentar