Милинковић остаје да подигне екипу!

Генерални директор Партизана Милош Вазура сматра да шеф стручног штаба поразом у дербију није потрошио "кредит".

Фудбал 14.09.2015 | 23:00
Милинковић остаје да подигне екипу!

Погрешна тактика, бојажљив приступ екипе и један од играчки и резултатски најубедљивијих пораза у "вечитим" дербијима последњих година, неће Зорана Милинковића коштати посла.

Милош Вазура, генерални директор Партизана, изјавио је да Милинковић остаје тренер, упркос великом разочарању које је навијачима приређено на стадиону "Рајко Митић" у суботу увече.

"Зар да заборавимо све добро што је Милинковић урадио до сада - титулу, пласман у Лигу Европе, добру игру против Стеауе? Нема шансе. Одржали смо састанак Секретаријата, потом разговарали са тренером и играчима. Очекујемо од Милинковића да подигне екипу и да се сам подигне. Нема разлога да тако не буде", рекао је Вазура, а преноси "Спортски журнал".

Звездина предност нарасла је на осам бодова, уз утакмицу више, али Вазура је и даље оптимиста.

"Окрећемо се почетку такмичења у Лиги Европе. Милинковић је добио максималну подршку, а ја сам и даље уверен да смо квалитетнији од Црвене звезде и да ћемо то доказати у наставку првенства".

"У суботу смо имали слаб, најгори дан, а Звезда свој најбољи. Све што су шутнули ушло је у гол. Можемо много боље и верујем да ћемо одбранити титулу".

Чињеница је да је Партизан под вођством Зорана Милинковића за сада остварио пет победа и три пораза у Суперлиги, што је други најгори старт у последњих 10 година. Када је 2006. на клупи седео Миодраг Јешић, црно-бели су из девет кола освојили 14 бодова.

Коментари / 0

Оставите коментар