Milinković ostaje da podigne ekipu!

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura smatra da šef stručnog štaba porazom u derbiju nije potrošio "kredit".

Fudbal 14.09.2015 | 23:00
Milinković ostaje da podigne ekipu!

Pogrešna taktika, bojažljiv pristup ekipe i jedan od igrački i rezultatski najubedljivijih poraza u "večitim" derbijima poslednjih godina, neće Zorana Milinkovića koštati posla.

Miloš Vazura, generalni direktor Partizana, izjavio je da Milinković ostaje trener, uprkos velikom razočaranju koje je navijačima priređeno na stadionu "Rajko Mitić" u subotu uveče.

"Zar da zaboravimo sve dobro što je Milinković uradio do sada - titulu, plasman u Ligu Evrope, dobru igru protiv Steaue? Nema šanse. Održali smo sastanak Sekretarijata, potom razgovarali sa trenerom i igračima. Očekujemo od Milinkovića da podigne ekipu i da se sam podigne. Nema razloga da tako ne bude", rekao je Vazura, a prenosi "Sportski žurnal".

Zvezdina prednost narasla je na osam bodova, uz utakmicu više, ali Vazura je i dalje optimista.

"Okrećemo se početku takmičenja u Ligi Evrope. Milinković je dobio maksimalnu podršku, a ja sam i dalje uveren da smo kvalitetniji od Crvene zvezde i da ćemo to dokazati u nastavku prvenstva".

"U subotu smo imali slab, najgori dan, a Zvezda svoj najbolji. Sve što su šutnuli ušlo je u gol. Možemo mnogo bolje i verujem da ćemo odbraniti titulu".

Činjenica je da je Partizan pod vođstvom Zorana Milinkovića za sada ostvario pet pobeda i tri poraza u Superligi, što je drugi najgori start u poslednjih 10 godina. Kada je 2006. na klupi sedeo Miodrag Ješić, crno-beli su iz devet kola osvojili 14 bodova.

Komentari / 0

Ostavite komentar