Капело критиковао Сити: Што сте продали Џека?

Легендарни италијански тренер Фабио Капело критиковао је челнике Манчестер ситија због продаје капитена Босне и Херцеговине Едина Џека у Рому.

Фудбал 14.09.2015 | 19:40
Капело критиковао Сити: Што сте продали Џека?

Капело је био стручни консултант "Скај Спорта" током енглеског дербија између Манчестер јунајтеда и Ливерпула (3:1) и том приликом је говорио и о "грађанима", које је најприје похвалио рекавши да имају шампионски тим.

"Манчестер сити има шампионску екипу. Да сам тренер Јувентуса (Масимо Алегри), с полуосмијехом би посматрао повреду Серхија Агуера, који прави разлику на терену својом техником, вјештином, брзином, харизмом и карактером", рекао је Капело.

Управо је повреда "Куна" у суботу против Кристал Паласа на "Селхурст Парку" (0:1) донијела проблеме енглеском клубу.

"'Грађани' имају велике амбиције ове године, желе Лигу шампиона. Али зашто су продали Џеку? Била је то грешка. Босанскохерцеговачки нападач увијек доноси снагу, квалитет и голове екипи. Довести Кевина Де Брујнеа за толики новац, а пустити Џеку да оде - то је био непромишљен потез", додао је италијански стручњак.

Сити је остварио максималан учинак у првих пет утакмица енглеске Премијер лиге, а први меч у овосезонској Лиги шампиона одиграће против прошлосезонског финалисте Јувентуса.

Коментари / 0

Оставите коментар