Kapelo kritikovao Siti: Što ste prodali Džeka?

Legendarni italijanski trener Fabio Kapelo kritikovao je čelnike Mančester sitija zbog prodaje kapitena Bosne i Hercegovine Edina Džeka u Romu.

Fudbal 14.09.2015 | 19:40
Kapelo kritikovao Siti: Što ste prodali Džeka?

Kapelo je bio stručni konsultant "Skaj Sporta" tokom engleskog derbija između Mančester junajteda i Liverpula (3:1) i tom prilikom je govorio i o "građanima", koje je najprije pohvalio rekavši da imaju šampionski tim.

"Mančester siti ima šampionsku ekipu. Da sam trener Juventusa (Masimo Alegri), s poluosmijehom bi posmatrao povredu Serhija Aguera, koji pravi razliku na terenu svojom tehnikom, vještinom, brzinom, harizmom i karakterom", rekao je Kapelo.

Upravo je povreda "Kuna" u subotu protiv Kristal Palasa na "Selhurst Parku" (0:1) donijela probleme engleskom klubu.

"'Građani' imaju velike ambicije ove godine, žele Ligu šampiona. Ali zašto su prodali Džeku? Bila je to greška. Bosanskohercegovački napadač uvijek donosi snagu, kvalitet i golove ekipi. Dovesti Kevina De Brujnea za toliki novac, a pustiti Džeku da ode - to je bio nepromišljen potez", dodao je italijanski stručnjak.

Siti je ostvario maksimalan učinak u prvih pet utakmica engleske Premijer lige, a prvi meč u ovosezonskoj Ligi šampiona odigraće protiv prošlosezonskog finaliste Juventusa.

Komentari / 0

Ostavite komentar