Жељка Роловић: Станија тражила богате клијенте!

Мадам Жељка, која је осумњичена за организовање проституције на Црногорском приморју, каже да се Добројевићева с мушкарцима сама договарала о цени њиховог „дружења“, и да је тражила странце како се не би сазнало.

Србија 13.09.2015 | 13:45
Жељка Роловић: Станија тражила богате клијенте!

Жељка Роловић, која је недавно пуштена из притвора због сумње да је на Црногорском приморју организовала ланац елитне проституције, ексклузивно за Курир открива да је Станија Добројевић тражила од ње да је упознаје с бројним старијим и богатим мушкарцима, с којима је била за новац.

Наиме, црногорска мадам је одлучила да јавно призна да познаје старлету, јер је она демантовала њихово познанство током свађе с Тамаром Ђурић. Наиме, клаберка је поручила Станији да јој је боље да ћути јер јој је другарица Жељка ухапшена због елитне проституције, а Добројевићева се правила да не зна о коме је реч.

Не разумем зашто се Станија Добројевић прави да ме не познаје кад је прошлог лета од мене тражила да је упознајем с богатом старијом клијентелом. Желела је да то буду странци јер се плашила да је неко не ухвати у томе чиме се бави.

Објаснила сам јој да се не бавим тиме те да је могу пријатељски упознавати с тим мушкарцима, а она с њима нека ради шта хоће и договара се о цени „дружења“ - наводи Жељка и додаје да Станија није имала јасно одређену тарифу.

Није јој било важно с ким ћу је упознати него је функционисала по принципу дај шта даш. Упознала сам је с неколико  људи с којима је била. Један од њих је архитекта који држи локале у Порто Монтенегру, пореклом је Рус, а други је Американац - открива Роловићева детаље Станијиних дружења с богаташима на мору.

Иначе, Жељка и Станија су се упознале пре две године. Старлета је тада боравила на приморју и тражила је од пријатеља да је упозна с „мадам“. Претходно је чула да Жељка познаје много имућних мушкараца, углавном странаца, те да с њима упознаје своје пријатељице, што је њој било потребно.

Жељка Роловић ухапшена је у оквиру полицијске акције „Лутка“ крајем августа у Котору због сумње да је организатор највећег ланца проституције на Црногорском приморју.

Жељка се сумњичи да је уговарала и организовала пружање сексуалних услуга у луксузним хотелима, приватном смештају, на јахтама и другим атрактивним локацијама. Након девет дана боравка у истражном затвору у Спужу уз кауцију од 4.000 евра пуштена је да се брани са слободе.

Извор: Курир

 

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

пујдо

13.09.2015 12:00

Браво за БН, ово су прави текстови, који не дијеле народ. Јос да је Станија гола...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељка

13.09.2015 12:10

Постала од најбоље Сорајине пријатељице сад портпарол.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило М.

13.09.2015 14:17

Браво за Станију. Све има своју цијену. Када ће Станија имати попуст и велико снижење на своју робу? Да тако и ми обични и сиромашни људи из народа можемо да купио робу њезину а не само слике да гледамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Галеб

13.09.2015 17:49

Станија, ја ћу џабе, ме мораш ништа да платиш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боб

14.09.2015 02:34

Пустите зену нек ради свој посао и доноси девизе врије свакако пролази радила или нерадила

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

14.09.2015 06:51

А што им се прешедник курвао са оном плавушом из Београда, и то о државном трошку, то није организована проституција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

14.09.2015 13:28

Силиконснке проститутке. Једном ријечи шљам.

ОДГОВОРИТЕ