Željka Rolović: Stanija tražila bogate klijente!

Madam Željka, koja je osumnjičena za organizovanje prostitucije na Crnogorskom primorju, kaže da se Dobrojevićeva s muškarcima sama dogovarala o ceni njihovog „druženja“, i da je tražila strance kako se ne bi saznalo.

Srbija 13.09.2015 | 13:45
Željka Rolović: Stanija tražila bogate klijente!

Željka Rolović, koja je nedavno puštena iz pritvora zbog sumnje da je na Crnogorskom primorju organizovala lanac elitne prostitucije, ekskluzivno za Kurir otkriva da je Stanija Dobrojević tražila od nje da je upoznaje s brojnim starijim i bogatim muškarcima, s kojima je bila za novac.

Naime, crnogorska madam je odlučila da javno prizna da poznaje starletu, jer je ona demantovala njihovo poznanstvo tokom svađe s Tamarom Đurić. Naime, klaberka je poručila Staniji da joj je bolje da ćuti jer joj je drugarica Željka uhapšena zbog elitne prostitucije, a Dobrojevićeva se pravila da ne zna o kome je reč.

Ne razumem zašto se Stanija Dobrojević pravi da me ne poznaje kad je prošlog leta od mene tražila da je upoznajem s bogatom starijom klijentelom. Želela je da to budu stranci jer se plašila da je neko ne uhvati u tome čime se bavi.

Objasnila sam joj da se ne bavim time te da je mogu prijateljski upoznavati s tim muškarcima, a ona s njima neka radi šta hoće i dogovara se o ceni „druženja“ - navodi Željka i dodaje da Stanija nije imala jasno određenu tarifu.

Nije joj bilo važno s kim ću je upoznati nego je funkcionisala po principu daj šta daš. Upoznala sam je s nekoliko  ljudi s kojima je bila. Jedan od njih je arhitekta koji drži lokale u Porto Montenegru, poreklom je Rus, a drugi je Amerikanac - otkriva Rolovićeva detalje Stanijinih druženja s bogatašima na moru.

Inače, Željka i Stanija su se upoznale pre dve godine. Starleta je tada boravila na primorju i tražila je od prijatelja da je upozna s „madam“. Prethodno je čula da Željka poznaje mnogo imućnih muškaraca, uglavnom stranaca, te da s njima upoznaje svoje prijateljice, što je njoj bilo potrebno.

Željka Rolović uhapšena je u okviru policijske akcije „Lutka“ krajem avgusta u Kotoru zbog sumnje da je organizator najvećeg lanca prostitucije na Crnogorskom primorju.

Željka se sumnjiči da je ugovarala i organizovala pružanje seksualnih usluga u luksuznim hotelima, privatnom smeštaju, na jahtama i drugim atraktivnim lokacijama. Nakon devet dana boravka u istražnom zatvoru u Spužu uz kauciju od 4.000 evra puštena je da se brani sa slobode.

Izvor: Kurir

 

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

pujdo

13.09.2015 12:00

Bravo za BN, ovo su pravi tekstovi, koji ne dijele narod. Jos da je Stanija gola...

ODGOVORITE
Name

Zeljka

13.09.2015 12:10

Postala od najbolje Sorajine prijateljice sad portparol.

ODGOVORITE
Name

Михаило М.

13.09.2015 14:17

Браво за Станију. Све има своју цијену. Када ће Станија имати попуст и велико снижење на своју робу? Да тако и ми обични и сиромашни људи из народа можемо да купио робу њезину а не само слике да гледамо!

ODGOVORITE
Name

Galeb

13.09.2015 17:49

Stanija, ja ću džabe, me moraš ništa da platiš.

ODGOVORITE
Name

bob

14.09.2015 02:34

Pustite zenu nek radi svoj posao i donosi devize vrije svakako prolazi radila ili neradila

ODGOVORITE
Name

Hm

14.09.2015 06:51

A što im se prešednik kurvao sa onom plavušom iz Beograda, i to o državnom trošku, to nije organizovana prostitucija.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

14.09.2015 13:28

Silikonsnke prostitutke. Jednom riječi šljam.

ODGOVORITE