Весели: Жао ми је због одласка Вујошевића!

Кошаркашки репрезентативац Чешке и некадашњи играч Партизана Јан Весели рекао је да му је жао што Душко Вујошевић више неће бити тренер црно-белих.

Кошарка 13.09.2015 | 12:40
Весели: Жао ми је због одласка Вујошевића!

"Мало ми је жао. Једном је то морало да се деси, али мислио сам да ће бити касније. Таква је ситуација, промене су у клубу. Мени је жао. Он ме је направио игачем. Познајем новог председника Партизана (Николу Пековића). Мало сам изненађен што ће још као играч бити председник, али мислим да је то добра ствар", рекао је Весели новинарима у Лилу.

Репрезетација Чешке је у Групи Д Европског првенства заузела треће место, иза Литваније и Летоније. У директном дуелу за лидерску позицију у групи Чешка је изгубила од Литваније.

Екипа Јана Веселог ће у осмини финала играти против Хрватске.

"Било је тешко са Литванијом. Били су фаворти, ми смо се држали, али шта да радимо, важно је да смо прошли. За сада сам задовољан нашим играма. Играмо заједно, уживамо у томе, имамо солидну екипу и више искуства него на прошлом ЕП, што можемо да искористимо", рекао је Весели.

"Хрватска је добра екипа, али ми смо показали да можемо да се носимо са свима. Они су сјајни на свим позицијама, али са свима може да се игра", додао је Весели.

Весели се срео и срдачно поздравио с репрезентативцима Србије с којом би Чешка могла да се састане у четвртфиналу Европског првенства.

"Играо сам дуго у Србији, знам се скоро са целом екипом. Пратим сваку утакмицу Србије. Желим им све најбоље. Изненађен сам како играју, али то су Срби. Нисам очекивао да ће тако лако да прођу групу, са 5:0. Играју сјајно, играју тимски, имам само речи хвале", рекао је Весели.

"Не размишљам још о четврфиналу. Поруке ми већ стижу поруке, али то је још далеко. Сад сам фокусиран само на утакмицу са Хрватском", навео је играч Фенербахчеа.

Коментари / 0

Оставите коментар