Veseli: Žao mi je zbog odlaska Vujoševića!

Košarkaški reprezentativac Češke i nekadašnji igrač Partizana Jan Veseli rekao je da mu je žao što Duško Vujošević više neće biti trener crno-belih.

Košarka 13.09.2015 | 12:40
Veseli: Žao mi je zbog odlaska Vujoševića!

"Malo mi je žao. Jednom je to moralo da se desi, ali mislio sam da će biti kasnije. Takva je situacija, promene su u klubu. Meni je žao. On me je napravio igačem. Poznajem novog predsednika Partizana (Nikolu Pekovića). Malo sam iznenađen što će još kao igrač biti predsednik, ali mislim da je to dobra stvar", rekao je Veseli novinarima u Lilu.

Reprezetacija Češke je u Grupi D Evropskog prvenstva zauzela treće mesto, iza Litvanije i Letonije. U direktnom duelu za lidersku poziciju u grupi Češka je izgubila od Litvanije.

Ekipa Jana Veselog će u osmini finala igrati protiv Hrvatske.

"Bilo je teško sa Litvanijom. Bili su favorti, mi smo se držali, ali šta da radimo, važno je da smo prošli. Za sada sam zadovoljan našim igrama. Igramo zajedno, uživamo u tome, imamo solidnu ekipu i više iskustva nego na prošlom EP, što možemo da iskoristimo", rekao je Veseli.

"Hrvatska je dobra ekipa, ali mi smo pokazali da možemo da se nosimo sa svima. Oni su sjajni na svim pozicijama, ali sa svima može da se igra", dodao je Veseli.

Veseli se sreo i srdačno pozdravio s reprezentativcima Srbije s kojom bi Češka mogla da se sastane u četvrtfinalu Evropskog prvenstva.

"Igrao sam dugo u Srbiji, znam se skoro sa celom ekipom. Pratim svaku utakmicu Srbije. Želim im sve najbolje. Iznenađen sam kako igraju, ali to su Srbi. Nisam očekivao da će tako lako da prođu grupu, sa 5:0. Igraju sjajno, igraju timski, imam samo reči hvale", rekao je Veseli.

"Ne razmišljam još o četvrfinalu. Poruke mi već stižu poruke, ali to je još daleko. Sad sam fokusiran samo na utakmicu sa Hrvatskom", naveo je igrač Fenerbahčea.

Komentari / 0

Ostavite komentar