Вујошевић: Не познајем људе из нове Управе!

Доскорашњи тренер КК Партизан Душко Вујошевић рекао је да одлука о његовом напуштању клуба није донета спортским мотивима.

Кошарка 13.09.2015 | 18:20
Вујошевић: Не познајем људе из нове Управе!

Трофејни стручњак је гостујући у емисији 24 минута са Зораном Кесићем навео да не познаје све чланове новог Управног одбора Партизана.

“Не знам те људе у новој управи. Верујем да су партизановци и то напредни партизановци. Спортски мотиви нису пресудили да ја будем смењен, то је свима јасно. Клуб је уцењен да неће да добија спонзорства, осим компаније НИС која је остала верна Партизану. Изгубили смо много спонзора, а онда је речено да их неће бити док сам ја тренер. Људи су поклекли пред тим уценама“, рекао је Вујошевић.

Он је додао и да му не пада на памет да се бави политиком, а онда је изабрао идеалну петорку Партизана коју је тренирао.

“У тој петорци би се нашли Александар Ђорђевић, Предраг Даниловић, Жарко Паспаљ, Владе Дивац на четворци иако му то није природна позиција и Никола Пековић“, навео је Вујошевић.

Бивши селектор репрезентације Србије и Црне Горе је додао и да помно прати дешавања на Евробаскету и пожелео националном тиму Србије да освоји златну медаљу.

Коментари / 0

Оставите коментар