Vujošević: Ne poznajem ljude iz nove Uprave!

Doskorašnji trener KK Partizan Duško Vujošević rekao je da odluka o njegovom napuštanju kluba nije doneta sportskim motivima.

Košarka 13.09.2015 | 18:20
Vujošević: Ne poznajem ljude iz nove Uprave!

Trofejni stručnjak je gostujući u emisiji 24 minuta sa Zoranom Kesićem naveo da ne poznaje sve članove novog Upravnog odbora Partizana.

“Ne znam te ljude u novoj upravi. Verujem da su partizanovci i to napredni partizanovci. Sportski motivi nisu presudili da ja budem smenjen, to je svima jasno. Klub je ucenjen da neće da dobija sponzorstva, osim kompanije NIS koja je ostala verna Partizanu. Izgubili smo mnogo sponzora, a onda je rečeno da ih neće biti dok sam ja trener. Ljudi su poklekli pred tim ucenama“, rekao je Vujošević.

On je dodao i da mu ne pada na pamet da se bavi politikom, a onda je izabrao idealnu petorku Partizana koju je trenirao.

“U toj petorci bi se našli Aleksandar Đorđević, Predrag Danilović, Žarko Paspalj, Vlade Divac na četvorci iako mu to nije prirodna pozicija i Nikola Peković“, naveo je Vujošević.

Bivši selektor reprezentacije Srbije i Crne Gore je dodao i da pomno prati dešavanja na Evrobasketu i poželeo nacionalnom timu Srbije da osvoji zlatnu medalju.

Komentari / 0

Ostavite komentar