ШПА: ЦР7 ''дивљао'', Реал разбио Еспањол, Барса славила у Мадриду!

Кристијано Роналдо није постигао ниједан гол у прва два кола Примере, али је све надокнадио у трећем против Еспањола у Барселони. Фудбалери Барселоне победили су Атлетико у Мадриду са 2:1, у великом дербију 3. кола шпанске Примере.

Фудбал 13.09.2015 | 10:40
ШПА: ЦР7 ''дивљао'', Реал разбио Еспањол, Барса славила у Мадриду!

Фантастични Португалац одиграо је симултанку у победи над Еспањолом од 6:0 и меч је завршио са невероватних пет постигнутих голова и асистенцијом.

Реал сада има седам бодова после три утакмице, док је Еспањол остао на три.

Мадриђани су од старта утакмице у Барселони заиграли као да играју против градског ривала Еспањола, па резултат на крају није могао да изостране.

Већ у седмом минуту Роналдо је начео мрежу ривала после асистенције Модрића, а до 20. је стигао до хет-трика. У 17. је искористио пенал, а три минута касније је после асистенције Бејла повећао на 3:0.

До полувремена се у стрелце уписао и Карим Бензема и то после одличног додавања Португалца. У наставку није било дилеме, али Реал је докрајчио ривала головима Роналда у 61. и 81. минуту.

Тријумф шампиону Шпаније донео је Лионел Меси 13 минута пре краја након што је ушао са клупе.

Тренер Луис Енрике одлучио је да га поштеди с обзиром да му се пре неколико дана родио други син, али је најбољи играч Европе и света у наставку донео вредан тријумф свом тиму.

После веома борбеног првог полувремена у којем није било голова Атлетико је повео у 51. минуту голом Фернанда Тореса на асистенцију Тијага, али је само четири минута касније Нејмар изједначио прелепим голом из слободног ударца.

Коначан резултат постављен је у 77. минуту када је суарес прелепим додавањем упослио Месија, а Аргентинац је рутински затресао мрежу. Барса се на тај начин вратила на чело табеле са максималних девет бодова, док је Атлетико претрпео први пораз и остао је на шест бодова.

У суботу поподне одигран је још један меч, Валенсија је са минималних 1:0 победила Спортинг у Хихону голом Пака у надокнади времена.

Коментари / 0

Оставите коментар