ŠPA: CR7 ''divljao'', Real razbio Espanjol, Barsa slavila u Madridu!

Kristijano Ronaldo nije postigao nijedan gol u prva dva kola Primere, ali je sve nadoknadio u trećem protiv Espanjola u Barseloni. Fudbaleri Barselone pobedili su Atletiko u Madridu sa 2:1, u velikom derbiju 3. kola španske Primere.

Fudbal 13.09.2015 | 10:40
ŠPA: CR7 ''divljao'', Real razbio Espanjol, Barsa slavila u Madridu!

Fantastični Portugalac odigrao je simultanku u pobedi nad Espanjolom od 6:0 i meč je završio sa neverovatnih pet postignutih golova i asistencijom.

Real sada ima sedam bodova posle tri utakmice, dok je Espanjol ostao na tri.

Madriđani su od starta utakmice u Barseloni zaigrali kao da igraju protiv gradskog rivala Espanjola, pa rezultat na kraju nije mogao da izostrane.

Već u sedmom minutu Ronaldo je načeo mrežu rivala posle asistencije Modrića, a do 20. je stigao do het-trika. U 17. je iskoristio penal, a tri minuta kasnije je posle asistencije Bejla povećao na 3:0.

Do poluvremena se u strelce upisao i Karim Benzema i to posle odličnog dodavanja Portugalca. U nastavku nije bilo dileme, ali Real je dokrajčio rivala golovima Ronalda u 61. i 81. minutu.

Trijumf šampionu Španije doneo je Lionel Mesi 13 minuta pre kraja nakon što je ušao sa klupe.

Trener Luis Enrike odlučio je da ga poštedi s obzirom da mu se pre nekoliko dana rodio drugi sin, ali je najbolji igrač Evrope i sveta u nastavku doneo vredan trijumf svom timu.

Posle veoma borbenog prvog poluvremena u kojem nije bilo golova Atletiko je poveo u 51. minutu golom Fernanda Toresa na asistenciju Tijaga, ali je samo četiri minuta kasnije Nejmar izjednačio prelepim golom iz slobodnog udarca.

Konačan rezultat postavljen je u 77. minutu kada je suares prelepim dodavanjem uposlio Mesija, a Argentinac je rutinski zatresao mrežu. Barsa se na taj način vratila na čelo tabele sa maksimalnih devet bodova, dok je Atletiko pretrpeo prvi poraz i ostao je na šest bodova.

U subotu popodne odigran je još jedan meč, Valensija je sa minimalnih 1:0 pobedila Sporting u Hihonu golom Paka u nadoknadi vremena.

Komentari / 0

Ostavite komentar