Туристи из Србије остављени у Грчкој?!

Путници који су преко агенције “Бизантин” отпутовали из Србије на острво Евиа су у паници јер аутобус који је јутрос требало да довезе путнике, а њих поподне да врати није стигао. Представница агенције им рекла да је агенција банкротирала.

Србија 12.09.2015 | 15:13
Туристи из Србије остављени у Грчкој?!

Како је за Мондо изјавила Р.Ч. чији се тетка и теча налазе на острву и који би данас требало да се врате, путници су страшно уплашени јер не знају како ће да се врате за Београд.

"Њима је представница агенције Бојана данас рекла да аутобус није дошао јер је агенција банкротирала и они су сада заиста успаничени. Њих 70 би требало данас да се врати. Представница је наводно звала и амбасадорку Србије у Грчкој која је рекла да не зна како да им помогне", каже Р.Ч.

Она наводи да је и сама звала агенцију.

"Јавио ми се човек који ми је рекао да не зна да ли ће им обезбедити превоз данас или у понедељак. Када сам питала кога могу да контактирају и да сазнају потребне информације, рекао ми је представницу агенције која је тамо са њима", истиче Р.Ч.

Према њеним речима путници сада покушавају да нађу неки грчки аутобус који би их довезао.

"Како ми је тетка рекла план је да дају по 30 евра за тај аутобус, али питање је и да ли сви путници имају новца."

Позвали смо агенцију Бизнатин и јавио нам се, наводно, власник који је демантовао да има било каквих проблема око превоза путника.

"Колико знам путници са острва Евиа треба да се врате данас. Какав банкрот, па ја сам власник..ваљда бих знао", рекао је човек са којим смо разговарали.

Позвали смо и агенцију ЈУТА, али тамо нису могли да нам помогну. Речено нам је да до понедељка не могу ништа да предузму, али да ако се заиста десило то што путници кажу, одговорни ће бити строго санкционисани.

Извор: Мондо.рс

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ма

12.09.2015 12:57

Кад немас пара буди код куце ; нема љетовања за дзабе као у социјализму !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Како

12.09.2015 13:00

Зар их Грци нису могли бесплатно довести својим кућама, ако немаш лове нема ни пријатеља, то је одувијек тако било.

Name

xxxx

12.09.2015 15:47

који сте мој и исли тамо поред насих планина и мора е нека бас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Којо

12.09.2015 16:25

Којих наших море јебем те блесав? Чији си ти?

Name

дзиги

13.09.2015 04:40

Ма које будалетине

ОДГОВОРИТЕ