Turisti iz Srbije ostavljeni u Grčkoj?!

Putnici koji su preko agencije “Bizantin” otputovali iz Srbije na ostrvo Evia su u panici jer autobus koji je jutros trebalo da doveze putnike, a njih popodne da vrati nije stigao. Predstavnica agencije im rekla da je agencija bankrotirala.

Srbija 12.09.2015 | 15:13
Turisti iz Srbije ostavljeni u Grčkoj?!

Kako je za Mondo izjavila R.Č. čiji se tetka i teča nalaze na ostrvu i koji bi danas trebalo da se vrate, putnici su strašno uplašeni jer ne znaju kako će da se vrate za Beograd.

"Njima je predstavnica agencije Bojana danas rekla da autobus nije došao jer je agencija bankrotirala i oni su sada zaista uspaničeni. Njih 70 bi trebalo danas da se vrati. Predstavnica je navodno zvala i ambasadorku Srbije u Grčkoj koja je rekla da ne zna kako da im pomogne", kaže R.Č.

Ona navodi da je i sama zvala agenciju.

"Javio mi se čovek koji mi je rekao da ne zna da li će im obezbediti prevoz danas ili u ponedeljak. Kada sam pitala koga mogu da kontaktiraju i da saznaju potrebne informacije, rekao mi je predstavnicu agencije koja je tamo sa njima", ističe R.Č.

Prema njenim rečima putnici sada pokušavaju da nađu neki grčki autobus koji bi ih dovezao.

"Kako mi je tetka rekla plan je da daju po 30 evra za taj autobus, ali pitanje je i da li svi putnici imaju novca."

Pozvali smo agenciju Biznatin i javio nam se, navodno, vlasnik koji je demantovao da ima bilo kakvih problema oko prevoza putnika.

"Koliko znam putnici sa ostrva Evia treba da se vrate danas. Kakav bankrot, pa ja sam vlasnik..valjda bih znao", rekao je čovek sa kojim smo razgovarali.

Pozvali smo i agenciju JUTA, ali tamo nisu mogli da nam pomognu. Rečeno nam je da do ponedeljka ne mogu ništa da preduzmu, ali da ako se zaista desilo to što putnici kažu, odgovorni će biti strogo sankcionisani.

Izvor: Mondo.rs

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

ma

12.09.2015 14:57

Kad nemas para budi kod kuce ; nema ljetovanja za dzabe kao u socijalizmu !

ODGOVORITE
Name

Kako

12.09.2015 15:00

Zar ih Grci nisu mogli besplatno dovesti svojim kućama, ako nemaš love nema ni prijatelja, to je oduvijek tako bilo.

Name

xxxx

12.09.2015 17:47

koji ste moj i isli tamo pored nasih planina i mora e neka bas

ODGOVORITE
Name

Kojo

12.09.2015 18:25

Kojih naših more jebem te blesav? Čiji si ti?

Name

dzigi

13.09.2015 06:40

Ma koje budaletine

ODGOVORITE