БЕЛ: ''Српски'' Мускрон најзад славио и то против Брижа!

Шћеповић је херој Мускрона, српска колонија коначно уловила тројку! У стартној постави Мускрона вечерас су, поред Шћеповића, били Филип Марковић и Никола Гулан. У другом полувремену за Мускрон су заиграли и Марко Павловски и Никола Аксентијевић.

 

Фудбал 12.09.2015 | 13:40
БЕЛ: ''Српски'' Мускрон најзад славио и то против Брижа!

Навијачи Мускрона славе прву победу у белгијском првенству, а херој вечери је Марко Шћеповић. Бивши фудбалер Партизана постигао је погодак за тријумф од 2:1 над Брижом у првој утакмици седмог кола Про лиге.

Ова победа Мускрона добија на значају ако се узме обзир и податак да је пре репрезентативне паузе, у претходном колу белгијског шампионата Бриж до ногу потукао екипу Стандарда из Лијежа са 7:1.

Тренутак одлуке који ће се славити вечерас догодио се у 62. минуту, када се Шћеповић одлично снашао у гужви пред противничким голом и, руку на срце, није му било тешко да са неколико метара затресе мрежу.

Овим поготоком, другим у сезони, Шћеповић је заокружио преокрет Мускрона. Бриж је први стигао до поготка, а стрелац је био Руд Вормер већ у седмом минуту.

Доста дуго је требало Мускрону да се опорави од тога. Ипак, како је време пролазило, домаћин је играо све боље, а у 58. минуту дошао је до изједначења преко Ное Дусена.

У стартној постави Мускрона вечерас су, поред Шћеповића, били Филип Марковић и Никола Гулан. У другом полувремену за Мускрон су заиграли и Марко Павловски и Никола Аксентијевић.

ПРО ЛИГА – седмо коло:

Петак:
Мускрон – Бриж 2:1 (0:1)
/Дусен 58, Шћеповић 62 – Вормер 7/

Субота:
18.00 Зулте Варегем – Гент
20.00 Кортријк – Леувен
20.00 Беверен – Остенде
20.30 Мехелен – Вестерло

Недеља:
14.30 Стандард – Локерен
18.00 Андерлехт – Генк
20.00 Сен Труден – Шарлроа

Коментари / 0

Оставите коментар