BEL: ''Srpski'' Muskron najzad slavio i to protiv Briža!

Šćepović je heroj Muskrona, srpska kolonija konačno ulovila trojku! U startnoj postavi Muskrona večeras su, pored Šćepovića, bili Filip Marković i Nikola Gulan. U drugom poluvremenu za Muskron su zaigrali i Marko Pavlovski i Nikola Aksentijević.

 

Fudbal 12.09.2015 | 13:40
BEL: ''Srpski'' Muskron najzad slavio i to protiv Briža!

Navijači Muskrona slave prvu pobedu u belgijskom prvenstvu, a heroj večeri je Marko Šćepović. Bivši fudbaler Partizana postigao je pogodak za trijumf od 2:1 nad Brižom u prvoj utakmici sedmog kola Pro lige.

Ova pobeda Muskrona dobija na značaju ako se uzme obzir i podatak da je pre reprezentativne pauze, u prethodnom kolu belgijskog šampionata Briž do nogu potukao ekipu Standarda iz Liježa sa 7:1.

Trenutak odluke koji će se slaviti večeras dogodio se u 62. minutu, kada se Šćepović odlično snašao u gužvi pred protivničkim golom i, ruku na srce, nije mu bilo teško da sa nekoliko metara zatrese mrežu.

Ovim pogotokom, drugim u sezoni, Šćepović je zaokružio preokret Muskrona. Briž je prvi stigao do pogotka, a strelac je bio Rud Vormer već u sedmom minutu.

Dosta dugo je trebalo Muskronu da se oporavi od toga. Ipak, kako je vreme prolazilo, domaćin je igrao sve bolje, a u 58. minutu došao je do izjednačenja preko Noe Dusena.

U startnoj postavi Muskrona večeras su, pored Šćepovića, bili Filip Marković i Nikola Gulan. U drugom poluvremenu za Muskron su zaigrali i Marko Pavlovski i Nikola Aksentijević.

PRO LIGA – sedmo kolo:

Petak:
Muskron – Briž 2:1 (0:1)
/Dusen 58, Šćepović 62 – Vormer 7/

Subota:
18.00 Zulte Varegem – Gent
20.00 Kortrijk – Leuven
20.00 Beveren – Ostende
20.30 Mehelen – Vesterlo

Nedelja:
14.30 Standard – Lokeren
18.00 Anderleht – Genk
20.00 Sen Truden – Šarlroa

Komentari / 0

Ostavite komentar