ФРА: Кикс ПСЖ-а код куће против Бордоа због голмана!

Каванијеви пројектили нису могли да пониште ТРАПавост! Шампион стигао само до ремија у окршају са Бордоом (2:2) захваљујући киксевима немачког голмана.

Фудбал 12.09.2015 | 13:00
ФРА: Кикс ПСЖ-а код куће против Бордоа због голмана!

Џаба што Единсон Кавани да и два страшна гола, опет то није довољно када Свеци имају на голу скупо плаћену киксару од голмана Кевина Трапа. Нови чувар мреже Парижана имао је кошмарно вече на Парку Принчева где је частио фудбалере Бордоа ремијем 2:2 (2:1), па је ПСЖ забележио први реми у сезони.

Како је успело пуленима Лорана Блана да са играчем више приме гол у финишу никоме није јасно. Немачки голман частио је вечерас за све паре, а посебно комичан био је изједначујући гол који је постигао Казри у 79. минуту, када је узео лопту Трапу, након покушаја голмана да га дрибла и сместио је у празну мрежу.

Иначе, меч је лепо почео за Свеце. Гости су стигли возом на стадион јер им се успут покварио аутобус, а и присуство скупо плаћеног Анхелда Де Марије на терену није помогло Парижанима да победе. Леп гол Каванија у 27. минуту за 1:0, брзо је анулирао Саиве, који је искористио лошу реакцију Трапа после корнера у 31. минуту. Предност домаћину вратио је опет Кавани страшним голом из слободњака у 34. минуту и тим резултатом отишло се на паузу.

У наставку је од 46. минута тренер Бордоа Вили Сањол послао на терен и нашег златног омладинца са Новог Зеланда Милана Гајића, који је пружио солидну партију. Иако су гости остали без искљученог Саивеа у 77. минуту, само два минута касније Казри је искористио катастрофалан кикс Кевина Трапа и поставио коначних 2:2.

Пробали су Свеци у финишу да дођу до пете победе у сезони, нападали су, али је голамн Карасо зауставио покушаје Лавеција, Ди Марије и Каванија и укочио шампиона. Колико је Парижанима тешко пао овај реми најбоље сведочи и чињеница да је Уругвајац по завршетку меча насрнуо на Мориса Белеа фудбалчера Бордоа, али се гужва брзо смирила.

ЛИГА 1 – 5. КОЛО

Петак

ПСЖ – Бордо 2:2 (2:1)
/Кавани 27, 34 – Саиве 31, Казри 79/

Субота

17.00 Лион – Лил
20.00 Лоријан – Анже
20.00 Монпеље – Сент Етјен
20.00 Ница – Генган
20.00 Тулуз – Ремс
20.00 Троа – Каен

Недеља

14.00 Ајачио – Монако
17.00 Нант - Рен
21.00 Марсељ – Бастија

Коментари / 0

Оставите коментар