FRA: Kiks PSŽ-a kod kuće protiv Bordoa zbog golmana!

Kavanijevi projektili nisu mogli da ponište TRAPavost! Šampion stigao samo do remija u okršaju sa Bordoom (2:2) zahvaljujući kiksevima nemačkog golmana.

Fudbal 12.09.2015 | 13:00
FRA: Kiks PSŽ-a kod kuće protiv Bordoa zbog golmana!

Džaba što Edinson Kavani da i dva strašna gola, opet to nije dovoljno kada Sveci imaju na golu skupo plaćenu kiksaru od golmana Kevina Trapa. Novi čuvar mreže Parižana imao je košmarno veče na Parku Prinčeva gde je častio fudbalere Bordoa remijem 2:2 (2:1), pa je PSŽ zabeležio prvi remi u sezoni.

Kako je uspelo pulenima Lorana Blana da sa igračem više prime gol u finišu nikome nije jasno. Nemački golman častio je večeras za sve pare, a posebno komičan bio je izjednačujući gol koji je postigao Kazri u 79. minutu, kada je uzeo loptu Trapu, nakon pokušaja golmana da ga dribla i smestio je u praznu mrežu.

Inače, meč je lepo počeo za Svece. Gosti su stigli vozom na stadion jer im se usput pokvario autobus, a i prisustvo skupo plaćenog Anhelda De Marije na terenu nije pomoglo Parižanima da pobede. Lep gol Kavanija u 27. minutu za 1:0, brzo je anulirao Saive, koji je iskoristio lošu reakciju Trapa posle kornera u 31. minutu. Prednost domaćinu vratio je opet Kavani strašnim golom iz slobodnjaka u 34. minutu i tim rezultatom otišlo se na pauzu.

U nastavku je od 46. minuta trener Bordoa Vili Sanjol poslao na teren i našeg zlatnog omladinca sa Novog Zelanda Milana Gajića, koji je pružio solidnu partiju. Iako su gosti ostali bez isključenog Saivea u 77. minutu, samo dva minuta kasnije Kazri je iskoristio katastrofalan kiks Kevina Trapa i postavio konačnih 2:2.

Probali su Sveci u finišu da dođu do pete pobede u sezoni, napadali su, ali je golamn Karaso zaustavio pokušaje Lavecija, Di Marije i Kavanija i ukočio šampiona. Koliko je Parižanima teško pao ovaj remi najbolje svedoči i činjenica da je Urugvajac po završetku meča nasrnuo na Morisa Belea fudbalčera Bordoa, ali se gužva brzo smirila.

LIGA 1 – 5. KOLO

Petak

PSŽ – Bordo 2:2 (2:1)
/Kavani 27, 34 – Saive 31, Kazri 79/

Subota

17.00 Lion – Lil
20.00 Lorijan – Anže
20.00 Monpelje – Sent Etjen
20.00 Nica – Gengan
20.00 Tuluz – Rems
20.00 Troa – Kaen

Nedelja

14.00 Ajačio – Monako
17.00 Nant - Ren
21.00 Marselj – Bastija

Komentari / 0

Ostavite komentar