Де Хеа продужио уговор с Јунајтедом!

Шпански голман Давид де Хеа продужио је уговор са Манчестер Јунајтедом до лета 2019. уз опцију да се продужи на још једну годину.

Фудбал 12.09.2015 | 16:40
Де Хеа продужио уговор с Јунајтедом!

Де Хеа, најбољи играч Јунајтеда у претходне две сезоне, био је на излазним вратима Олд Трафорда, али му је трансфер у Реал Мадрид пропао последњег дана због кашњења документације.

Шпанцу је следећег лета истицао уговор, али је очигледно охрабрен својим агентом Жоржом Мендешом, који је замерио Реалу на пропалом трансферу, одлучио да остане међу "Црвеним ђаволим".

"Одушевљен сам што почињем ново поглавње у мојој каријери у Јунајтеду. Увек сам уживао да играм са сјајним саиграчима испред наших фантастичних навијача. Јунајтед је посебан клуб и Олд Трафорд је идеално место за мене за наставак развијања моје каријере. Радујем се будућности, остављам тешко лето иза себе и концентришем се на напоран рад и подршку саиграчима како бисмо били успешни", рекао је Де Хеа.

Останак Де Хее највише је одушевио менаџера Јунајтеда Луја ван Гала, који коначно може да се концентрише на веће проблеме од тога ко ће му бити голман.

"Он је један од најбољих голмана на свету. Задовољан сам што ће остати део овог тима и у наредним годинама. Давид је имао важан допринос резултатима прошле сезоне, последње две је изабран за играча године. Он је и даље млад за голмана, испред њега је много сјајних година", рекао је Ван Гал.

Де Хеа је у Јунајтед дошао 2011. из Атлетико Мадрида за 25 милиона евра. У претходне четири сезоне одиграо је 175 утакмица за "Црвене ђаволе".

У међувремену је постао и шпански репрезентативац, наследио је Икера Касиљаса и у последње две године бранио шест пута.

Коментари / 0

Оставите коментар