De Hea produžio ugovor s Junajtedom!

Španski golman David de Hea produžio je ugovor sa Mančester Junajtedom do leta 2019. uz opciju da se produži na još jednu godinu.

Fudbal 12.09.2015 | 16:40
De Hea produžio ugovor s Junajtedom!

De Hea, najbolji igrač Junajteda u prethodne dve sezone, bio je na izlaznim vratima Old Traforda, ali mu je transfer u Real Madrid propao poslednjeg dana zbog kašnjenja dokumentacije.

Špancu je sledećeg leta isticao ugovor, ali je očigledno ohrabren svojim agentom Žoržom Mendešom, koji je zamerio Realu na propalom transferu, odlučio da ostane među "Crvenim đavolim".

"Oduševljen sam što počinjem novo poglavnje u mojoj karijeri u Junajtedu. Uvek sam uživao da igram sa sjajnim saigračima ispred naših fantastičnih navijača. Junajted je poseban klub i Old Traford je idealno mesto za mene za nastavak razvijanja moje karijere. Radujem se budućnosti, ostavljam teško leto iza sebe i koncentrišem se na naporan rad i podršku saigračima kako bismo bili uspešni", rekao je De Hea.

Ostanak De Hee najviše je oduševio menadžera Junajteda Luja van Gala, koji konačno može da se koncentriše na veće probleme od toga ko će mu biti golman.

"On je jedan od najboljih golmana na svetu. Zadovoljan sam što će ostati deo ovog tima i u narednim godinama. David je imao važan doprinos rezultatima prošle sezone, poslednje dve je izabran za igrača godine. On je i dalje mlad za golmana, ispred njega je mnogo sjajnih godina", rekao je Van Gal.

De Hea je u Junajted došao 2011. iz Atletiko Madrida za 25 miliona evra. U prethodne četiri sezone odigrao je 175 utakmica za "Crvene đavole".

U međuvremenu je postao i španski reprezentativac, nasledio je Ikera Kasiljasa i u poslednje dve godine branio šest puta.

Komentari / 0

Ostavite komentar