Вавринка: Неће ми сметати што навијају за Роџера!

Пети носилац Стан Вавринка каже да му неће сметати што ће публика у полуфиналу УС опена навијати за његовог ривала Роџера Федерера.

Тенис 11.09.2015 | 20:15
Вавринка: Неће ми сметати што навијају за Роџера!

“Волим да играм пред много људи, нема везе да ли навијају за мене или за противника. Навикао сам, сви смо навикли у ствари да навијају за Роџера када је он супарник. Нема везе, то је нормално, сви воле Роџера, он је најбољи тенисер у историји и заиста је добар момак на терену и ван њега“, каже Вавринка.

Стан каже да му се код Федерера највише допада стил игре и додаје:

“Лепо је видети како се креће, као да лети по терену. Гледао сам га много у Синсинатију, а и овде. Креће се боље него икада и све делује лако гледајући њега, а када играш против њега, схватиш колико је тешко“.

Ипак, Вавринка се неће предати и зна шта мора да уради како би имао шансу за тријумф.

“Треба да будем заиста агресиван, да му одузмем време и да покушам да га одуграм иза основне линије. Биће тешко то урадити јер знам да сервира добро од почетка турнира. Нећу имати много прилика, и он је врло агресиван. Ипак, ако желим прилику за победу, морам да играм брзо и агресивно“.

Стан каже да му много помаже то што је већ освојио две Грен слем титуле.

“Сада знам да сам способан за тако нешто, већ ми је два пута пошло за руком. Знам да то могу, али још сам далеко од тога“.

Коментари / 0

Оставите коментар