Због пораза од Славије смијењен цијели стручни штаб ФК Сарајево

Након што је ФК Сарајево јуче у оквиру 7. кола Премијер лиге БиХ изгубио од Славије у Лукавици, касно синоћ је одржана ванредна сједница Управног одбора на којој је донесена одлука о смјени свих чланова стручног штаба, пишу сарајевски медији.

Босна и Херцеговина 11.09.2015 | 09:50
Због пораза од Славије смијењен цијели стручни штаб ФК Сарајево

Сарајево је јуче поражено од Славије резултатом 1:0. Гол за Славију је постигао Дарко Спалевић у другој минути надокнаде првог полувремена. Исти је играч добио црвени карон у 55. минути, па је Славија до краја утакмице играла са играчем мање.

Бројчану предност Сарајево не само да није искористило, него је Славија била бољи противник на терену. Након још једног огромног кикса, смијењен је комплетан стручни штаб ФК Сарајево.

"Због незадовољавајућих и исподпросјечних резултата од почетка такмичарске сезоне 2015/16 одлучено је да ће играчи првог тима ФК Сарајево бити кажњени, прије свега због неангажираног приступа игри те односа који не доликује бојама и грбу ФК Сарајево, а све у складу са важећим дисциплинским правилницима клуба", саопштено је из ФК Сарајево.

Први тим ће до избора новог шефа стручног штаба водити привремени стручни штаб.

"Управни одбор ће именовати привремени стручни штаб, сачињен од тренера и особља из клуба, који ће своју дужност обављати најдуже до краја мјесеца, када ће најкасније бити именован нови шеф и комплетиран остатак стручног штаба", наводи се у саопштењу.

Извор: НН

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Боле

11.09.2015 08:08

Ја што им Славија шукну. И сад их сврби.

ОДГОВОРИТЕ