Љајић: Прешао сам у Интер због Манчинија!

"Наравно да је било тешко да одем из Роме, али сам разговарао с Манчинијем и он ме је убедио да пређем у Интер", рекао је српски репрезентативац.

Фудбал 11.09.2015 | 21:45
Љајић: Прешао сам у Интер због Манчинија!

Последње појачање Интера у летњем прелазном року Адем Љајић признао је да је одлучио да се пресели у Милано само због тренера Роберта Манчинија.

Репрезентативац Србије, који је на Сан Сиро стигао из Роме на позајмицу до краја сезоне, верује да ће се Интер борити са Јувентусом за титулу у италијанској Серији А.

"Драго ми је да је трансфер реализован пре завршетка прелазног рока. Имам прилику да играм за веома јаку екипу и да напредујем заједно с њом. Наравно да је било тешко да одем из Роме, али сам разговарао с Манчинијем и он ме је убедио да пређем у Интер", рекао је Љајић, а преноси Скај Италија.

Како је истакао, јако га радује што ће поново играти с црногорским нападачем Стеваном Јоветићем.

"Играли смо заједно у Фиорентини и супер смо се слагали, он је мој добар пријатељ, као брат. Што се тиче Јувентуса, освојио је последње четири титуле, то је велики тим, међутим, ми ћемо ићи корак по корак и видећемо где ћемо бити на крају", казао је Љајић.

Интер је ангажовао Љајића са опцијом да на крају сезоне може од Роме да откупи његов уговор који важи до 2017. године.

После два одиграна кола у Серији А Интер има максималан учинак, као и Кјево, Торино, Сасуоло и Палермо, а у великом дербију у недељу дочекује екипу градског ривала Милана

Коментари / 0

Оставите коментар