Ljajić: Prešao sam u Inter zbog Mančinija!

"Naravno da je bilo teško da odem iz Rome, ali sam razgovarao s Mančinijem i on me je ubedio da pređem u Inter", rekao je srpski reprezentativac.

Fudbal 11.09.2015 | 21:45
Ljajić: Prešao sam u Inter zbog Mančinija!

Poslednje pojačanje Intera u letnjem prelaznom roku Adem Ljajić priznao je da je odlučio da se preseli u Milano samo zbog trenera Roberta Mančinija.

Reprezentativac Srbije, koji je na San Siro stigao iz Rome na pozajmicu do kraja sezone, veruje da će se Inter boriti sa Juventusom za titulu u italijanskoj Seriji A.

"Drago mi je da je transfer realizovan pre završetka prelaznog roka. Imam priliku da igram za veoma jaku ekipu i da napredujem zajedno s njom. Naravno da je bilo teško da odem iz Rome, ali sam razgovarao s Mančinijem i on me je ubedio da pređem u Inter", rekao je Ljajić, a prenosi Skaj Italija.

Kako je istakao, jako ga raduje što će ponovo igrati s crnogorskim napadačem Stevanom Jovetićem.

"Igrali smo zajedno u Fiorentini i super smo se slagali, on je moj dobar prijatelj, kao brat. Što se tiče Juventusa, osvojio je poslednje četiri titule, to je veliki tim, međutim, mi ćemo ići korak po korak i videćemo gde ćemo biti na kraju", kazao je Ljajić.

Inter je angažovao Ljajića sa opcijom da na kraju sezone može od Rome da otkupi njegov ugovor koji važi do 2017. godine.

Posle dva odigrana kola u Seriji A Inter ima maksimalan učinak, kao i Kjevo, Torino, Sasuolo i Palermo, a u velikom derbiju u nedelju dočekuje ekipu gradskog rivala Milana

Komentari / 0

Ostavite komentar