Судар на Панчевачком путу

Више од 20 људи је повређено на Панчевачком путу, на аутобуском стајалишту "Јанко Лисјак", када је теретно возило налетело на аутобус на линији 108. Несрећа се догодила данас нешто после 14 часова.

Србија 10.09.2015 | 22:40
Судар на Панчевачком путу

Како је Тањугу речено у Бироу МУП-а и Ургентном центру, неки путници су се накнадно јављали, а Ургентни центар је због тог удеса имао више посла него уобичајено, али, како су навели, на сву срећу није било теже повређених.
Директор Беоком сервиса Дарко Главаш рекао је Тањугу да упркос киши која је цео дан падала, нема колапса, нити већих гужви у граду.

"Колапса нема, али некако је нормално да у ово време, када се једна смена наших грађана враћа с посла кући, имамо мало већу гужву на Бранковом мосту, нешто мало успореније иде на Савском мосту, ауто-пут иде неком својом динамиком, стандардном, зна се који су делови обично успорени када је киша", рекао је Главаш.

Он је додао да не зна за веће застоје у граду, као и да је нормално да је саобраћај појачаног интензитета када пада киша, јер "мало више наших суграђана који не возе често изађе својим возилима како не би покисли".

Извор: РТС

Коментари / 0

Оставите коментар