Sudar na Pančevačkom putu

Više od 20 ljudi je povređeno na Pančevačkom putu, na autobuskom stajalištu "Janko Lisjak", kada je teretno vozilo naletelo na autobus na liniji 108. Nesreća se dogodila danas nešto posle 14 časova.

Srbija 10.09.2015 | 22:40
Sudar na Pančevačkom putu

Kako je Tanjugu rečeno u Birou MUP-a i Urgentnom centru, neki putnici su se naknadno javljali, a Urgentni centar je zbog tog udesa imao više posla nego uobičajeno, ali, kako su naveli, na svu sreću nije bilo teže povređenih.
Direktor Beokom servisa Darko Glavaš rekao je Tanjugu da uprkos kiši koja je ceo dan padala, nema kolapsa, niti većih gužvi u gradu.

"Kolapsa nema, ali nekako je normalno da u ovo vreme, kada se jedna smena naših građana vraća s posla kući, imamo malo veću gužvu na Brankovom mostu, nešto malo usporenije ide na Savskom mostu, auto-put ide nekom svojom dinamikom, standardnom, zna se koji su delovi obično usporeni kada je kiša", rekao je Glavaš.

On je dodao da ne zna za veće zastoje u gradu, kao i da je normalno da je saobraćaj pojačanog intenziteta kada pada kiša, jer "malo više naših sugrađana koji ne voze često izađe svojim vozilima kako ne bi pokisli".

Izvor: RTS

Komentari / 0

Ostavite komentar