Панчево: Убио мајку док је чистио пиштољ

У породичној трагедији, у Улици Моше Пијаде у Панчеву, настрадала Анка Пауновић (83). Погођена у груди. Њеном сину Драгану (55) одређено задржавање до 48 сати.

Србија 10.09.2015 | 21:45
Панчево: Убио мајку док је чистио пиштољ

Панчевац, Драган Пауновић (55), ухапшен је због сумње да је у породичном стану у Улици Моше Пијаде хицем из пиштоља убио своју мајку Анку (83).

Трагедија се догодила док је Пауновић наводно чистио пиштољ, који је изненада опалио и погодио старицу у груди.

Како смо сазнали, осумњичени је у среду после подне био у посети својој мајци. Док је чистио пиштољ калибра 9 мм, за који према првим информацијама није имао дозволу, изненада је опалио и погодио Анку у грудни кош.

Хитна помоћ је могла само да констатује смрт. Он је одмах позвао полицију и одређено му је задржавање. Незванично, Драган је рекао да је оружје које је усмртило његову мајку пронашао на улици и да је тог дана узео да га очисти.

Репортери "Новости" разговарали су са првим комшијама Пауновића у Улици Моше Пијаде. Кобног дана нису чули ништа неуобичајено из стана до њих.

Они су заиста дивни људи и ја верујем да је реч о несрећи - прича комшиница са спрата. - Драган је миран, фин човек. Живи у иностранству више од 20 година. Долазио је у Србију када има одмор.

Анка је била права госпођа. Иако у годинама, била је витална, увек насмејана. Сваког дана је долазила да обиђе овај стан.

Иначе, Драган је у стану у којем се догодила несрећа некада живео са сестром, мајком и оцем, али се онда са породицом одселио у Швајцарску.

Извор: Новости

Коментари / 0

Оставите коментар