Pančevo: Ubio majku dok je čistio pištolj

U porodičnoj tragediji, u Ulici Moše Pijade u Pančevu, nastradala Anka Paunović (83). Pogođena u grudi. Njenom sinu Draganu (55) određeno zadržavanje do 48 sati.

Srbija 10.09.2015 | 21:45
Pančevo: Ubio majku dok je čistio pištolj

Pančevac, Dragan Paunović (55), uhapšen je zbog sumnje da je u porodičnom stanu u Ulici Moše Pijade hicem iz pištolja ubio svoju majku Anku (83).

Tragedija se dogodila dok je Paunović navodno čistio pištolj, koji je iznenada opalio i pogodio staricu u grudi.

Kako smo saznali, osumnjičeni je u sredu posle podne bio u poseti svojoj majci. Dok je čistio pištolj kalibra 9 mm, za koji prema prvim informacijama nije imao dozvolu, iznenada je opalio i pogodio Anku u grudni koš.

Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt. On je odmah pozvao policiju i određeno mu je zadržavanje. Nezvanično, Dragan je rekao da je oružje koje je usmrtilo njegovu majku pronašao na ulici i da je tog dana uzeo da ga očisti.

Reporteri "Novosti" razgovarali su sa prvim komšijama Paunovića u Ulici Moše Pijade. Kobnog dana nisu čuli ništa neuobičajeno iz stana do njih.

Oni su zaista divni ljudi i ja verujem da je reč o nesreći - priča komšinica sa sprata. - Dragan je miran, fin čovek. Živi u inostranstvu više od 20 godina. Dolazio je u Srbiju kada ima odmor.

Anka je bila prava gospođa. Iako u godinama, bila je vitalna, uvek nasmejana. Svakog dana je dolazila da obiđe ovaj stan.

Inače, Dragan je u stanu u kojem se dogodila nesreća nekada živeo sa sestrom, majkom i ocem, ali se onda sa porodicom odselio u Švajcarsku.

Izvor: Novosti

Komentari / 0

Ostavite komentar