У Тотенхему може све, али...

...не и црвени ауто - не сме да подсећа на Арсенал! “Челници клуба забранили су ми да купим ауто у овој боји, а ја желим да дам гол великом ривалу”, поручио је Сон!

Фудбал 12.09.2015 | 20:20
У Тотенхему може све, али...

Појачање Тотенхема Сон Хеунг Мин открио је локалним медијима у Јужној Кореји да му је клуб са Вајт Харт Лејна забранио да купи црвени аутомобил због ривалства са Арсеналом.

Репрезентативац Кореје се прошлог месеца преселио у Лондон, а док ишчекује деби у дресу Певаца против Сандерленда током викенда, већ је добио налоге из новог клуба шта сме, а шта не сме, како би избегли све евентуалне нелагодности поготово када је реч о односу са великим ривалом Арсеналом.

“Челници Тотенхема су ми рекли да чак не смем да купим ни црвени ауто. Узбуђен сам што ћу играти против Арсенала, а где год да се тај меч игра, желим да постигнем гол”, истакао је Сон.

Репрезентативац Јужне Кореје има личне амбиције у Тотенхему.

“Пошто сам нападач, мој учинак на терену ће говорити о мени. Тотенхем игра агресиван фудбал, који ми се свиђа посебно притисак на противника који креће из напада. Мислим да могу да напредујем уз тренера Покетина”, поручио је Сон.

Нападач се преселио у тотенхем из Леверкузена након одличне сезоне у Бундеслиги у којој је постигао 11 голова и створио 39 шанси саиграчима. Обештећење од 32.000.000 евра које су Певци платили Бајеру учинило га је најскупљим азијским фудбалером свих времена.

Коментари / 0

Оставите коментар