U Totenhemu može sve, ali...

...ne i crveni auto - ne sme da podseća na Arsenal! “Čelnici kluba zabranili su mi da kupim auto u ovoj boji, a ja želim da dam gol velikom rivalu”, poručio je Son!

Fudbal 12.09.2015 | 20:20
U Totenhemu može sve, ali...

Pojačanje Totenhema Son Heung Min otkrio je lokalnim medijima u Južnoj Koreji da mu je klub sa Vajt Hart Lejna zabranio da kupi crveni automobil zbog rivalstva sa Arsenalom.

Reprezentativac Koreje se prošlog meseca preselio u London, a dok iščekuje debi u dresu Pevaca protiv Sanderlenda tokom vikenda, već je dobio naloge iz novog kluba šta sme, a šta ne sme, kako bi izbegli sve eventualne nelagodnosti pogotovo kada je reč o odnosu sa velikim rivalom Arsenalom.

“Čelnici Totenhema su mi rekli da čak ne smem da kupim ni crveni auto. Uzbuđen sam što ću igrati protiv Arsenala, a gde god da se taj meč igra, želim da postignem gol”, istakao je Son.

Reprezentativac Južne Koreje ima lične ambicije u Totenhemu.

“Pošto sam napadač, moj učinak na terenu će govoriti o meni. Totenhem igra agresivan fudbal, koji mi se sviđa posebno pritisak na protivnika koji kreće iz napada. Mislim da mogu da napredujem uz trenera Poketina”, poručio je Son.

Napadač se preselio u totenhem iz Leverkuzena nakon odlične sezone u Bundesligi u kojoj je postigao 11 golova i stvorio 39 šansi saigračima. Obeštećenje od 32.000.000 evra koje su Pevci platili Bajeru učinilo ga je najskupljim azijskim fudbalerom svih vremena.

Komentari / 0

Ostavite komentar