Партизанов план за наредни прелазни рок је...

...довести Милоша Вељковића! Штопер Тотенхема је велика жеља челника црно-белих!

Фудбал 11.09.2015 | 18:30
Партизанов план за наредни прелазни рок је...

Из Тотенхема право у Партизан! За сада је само жеља, можда и остварива, пошто управа црно-белих као један од новогодишњих поклона навијачима планира испод јелке да остави – Милоша Вељковића!

Штопер клуба из Лондона налази се у плановима руководства клуба из Хумске 1, које према појединим информацијама планира да га у наредном прелазном року ангажује, објавио је СОС канал. Вероватно на позајмицу. Пронео се чак и глас да је млади репрезентативац Србије био понуђен Парном ваљку последњег дана летњег прелазног рока, међутим, те вести за сад нису добиле потврду.

Уколико на зиму Партизан стварно покуша да ангажује Милоша Вељковића мораће да буде спреман да на себе преузме комплетну или део његове плате. А она није баш мала. Можда управо због тога финансијског мимоилажења млади штопер летос није завршио у Спортингу из Хихоха, који га је тражио на позајмицу, али пошто је извесно да тренер Тотенхема Маурисио Покетино на њега не рачуна баш озбиљно, долазак на Топчидерско брдо, где би имао далеко већу минутажу у односу на садашњу, делује као опција коју не би требало занемарити.

Милош Вељковић ће 26. септембра прославити 20. рођендан, осим српског има и швајцарско држављанство, пошто је рођен у Базелу, а у клубу из тога града прошао је све млађе категорије, да би га 2011. довео Тотенхем, који га је претпрошле сезоне послао на позајмицу у Мидлзбро, а прошле у Чарлтон.

Са омладинском репрезентацијом Србије био је првак Европе у Литванији 2013. под вођством селектора Љубинка Друловића и шампион света на Новом Зеланду овог лета под командном палицом Вељка Пауновића.

Коментари / 0

Оставите коментар