Partizanov plan za naredni prelazni rok je...

...dovesti Miloša Veljkovića! Štoper Totenhema je velika želja čelnika crno-belih!

Fudbal 11.09.2015 | 18:30
Partizanov plan za naredni prelazni rok je...

Iz Totenhema pravo u Partizan! Za sada je samo želja, možda i ostvariva, pošto uprava crno-belih kao jedan od novogodišnjih poklona navijačima planira ispod jelke da ostavi – Miloša Veljkovića!

Štoper kluba iz Londona nalazi se u planovima rukovodstva kluba iz Humske 1, koje prema pojedinim informacijama planira da ga u narednom prelaznom roku angažuje, objavio je SOS kanal. Verovatno na pozajmicu. Proneo se čak i glas da je mladi reprezentativac Srbije bio ponuđen Parnom valjku poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka, međutim, te vesti za sad nisu dobile potvrdu.

Ukoliko na zimu Partizan stvarno pokuša da angažuje Miloša Veljkovića moraće da bude spreman da na sebe preuzme kompletnu ili deo njegove plate. A ona nije baš mala. Možda upravo zbog toga finansijskog mimoilaženja mladi štoper letos nije završio u Sportingu iz Hihoha, koji ga je tražio na pozajmicu, ali pošto je izvesno da trener Totenhema Maurisio Poketino na njega ne računa baš ozbiljno, dolazak na Topčidersko brdo, gde bi imao daleko veću minutažu u odnosu na sadašnju, deluje kao opcija koju ne bi trebalo zanemariti.

Miloš Veljković će 26. septembra proslaviti 20. rođendan, osim srpskog ima i švajcarsko državljanstvo, pošto je rođen u Bazelu, a u klubu iz toga grada prošao je sve mlađe kategorije, da bi ga 2011. doveo Totenhem, koji ga je pretprošle sezone poslao na pozajmicu u Midlzbro, a prošle u Čarlton.

Sa omladinskom reprezentacijom Srbije bio je prvak Evrope u Litvaniji 2013. pod vođstvom selektora Ljubinka Drulovića i šampion sveta na Novom Zelandu ovog leta pod komandnom palicom Veljka Paunovića.

Komentari / 0

Ostavite komentar