"Желим да Реал стално губи"!!!

Ђерар Пике не воли Реал Мадрид и то не крије.

Фудбал 11.09.2015 | 16:30
"Желим да Реал стално губи"!!!

Фудбалер Барселоне Ђерар Пике жели да Реал Мадрид стално губи утакмице и додао да се неће повући из репрезентације Шпаније после критика навијача.

Пикеу су домаћи навијачи звиждали на суботњој утакмици против Словачке у Овиједу, у квалификацијама за Европско првенство, а тако је било и на претходним утакмицама Шпаније.

"Последња ствар коју ћу да урадим је да напустим државни тим. Нећу се променити ни по питању ривалитета клубова. Увек желим да Реал Мадриду иде лоше", рекао је Пике, пренели су британски медији. ;

Пријатељска утакмица Шпаније и Енглеске требало је да се игра 13. новембра на стадиону Реала Сантјаго Бернабеу, а шпански медији спекулисали су да ће се тај дуел играти у Аликантеу јер је Савез забринут да ће Пике изазвати негативне реакције навијача.

Пике је у јуну саркастично честитао колумбијском реперу Кевину Ролдану што је учествовао у Барселонином успесима прошле сезоне.

Ролдан је на друштвеним мрежама објавио фотографије фудбалера Реала како се забављају и прослављају 30. рођендан Кристијана Роналда, само неколико сати после пораза од градског ривала Атлетико Мадрида од 0:4. Медији и навијачи су због тога стално критиковали фудбалере Реала, који нису освојили ниједан трофеј у сезони.

Барселона је прошле сезоне освојила првенство, Куп краља и Лигу шампиона.

"Не жалим због ствари које сам рекао и то бих поновио још хиљаду пута. Ја сам такав, желим да Реал стално губи. То је спортско ривалство које је увек постојало у Шпанији", рекао је Пике.

Коментари / 0

Оставите коментар