"Želim da Real stalno gubi"!!!

Đerar Pike ne voli Real Madrid i to ne krije.

Fudbal 11.09.2015 | 16:30
"Želim da Real stalno gubi"!!!

Fudbaler Barselone Đerar Pike želi da Real Madrid stalno gubi utakmice i dodao da se neće povući iz reprezentacije Španije posle kritika navijača.

Pikeu su domaći navijači zviždali na subotnjoj utakmici protiv Slovačke u Ovijedu, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a tako je bilo i na prethodnim utakmicama Španije.

"Poslednja stvar koju ću da uradim je da napustim državni tim. Neću se promeniti ni po pitanju rivaliteta klubova. Uvek želim da Real Madridu ide loše", rekao je Pike, preneli su britanski mediji. ;

Prijateljska utakmica Španije i Engleske trebalo je da se igra 13. novembra na stadionu Reala Santjago Bernabeu, a španski mediji spekulisali su da će se taj duel igrati u Alikanteu jer je Savez zabrinut da će Pike izazvati negativne reakcije navijača.

Pike je u junu sarkastično čestitao kolumbijskom reperu Kevinu Roldanu što je učestvovao u Barseloninom uspesima prošle sezone.

Roldan je na društvenim mrežama objavio fotografije fudbalera Reala kako se zabavljaju i proslavljaju 30. rođendan Kristijana Ronalda, samo nekoliko sati posle poraza od gradskog rivala Atletiko Madrida od 0:4. Mediji i navijači su zbog toga stalno kritikovali fudbalere Reala, koji nisu osvojili nijedan trofej u sezoni.

Barselona je prošle sezone osvojila prvenstvo, Kup kralja i Ligu šampiona.

"Ne žalim zbog stvari koje sam rekao i to bih ponovio još hiljadu puta. Ja sam takav, želim da Real stalno gubi. To je sportsko rivalstvo koje je uvek postojalo u Španiji", rekao je Pike.

Komentari / 0

Ostavite komentar