Чапљић: Постоје контакти, радо бих преузео Жељу!

Владо Чапљић, главни фаворит за новог тренера Жељезничара, потврдио је да би радо ускочио на функцију шефа струке плавих са "Грбавице" послије отказа Миломиру Одовићу.

Фудбал 10.09.2015 | 21:30
Чапљић: Постоје контакти, радо бих преузео Жељу!

Седмо коло Премијер лиге Босне и Херцеговине и реми са Слободом (0:0) на "Грбавици" резултирало је отпуштањем Одовића са мјеста тренера Жеље.

Главни кандидат за његовог насљедника у медијима фигурира име Владе Чапљића, некадашњег фудбалера тима с “Грбавице”, загребачког Динама и београдског Партизана.

“Искрено говорећи заинтересован сам да преузмем Жељезничар. То је мој клуб и помисао да бих могао сјести на клупу тима с 'Грбавице' у мени буди емоције. Међутим, за сада нико из клуба није обавио конкретан разговор са мном. Једино што могу рећи јесте да су постојали одређени контакти, али ништа званично. У принципу знам да сам један од кандидата, што је за мене велика част и задовољство”, рекао је Чапљић за "Анадолију".

Чапљић је у досадашњој тренерској каријери водио многе клубове међу којима су Раднички из Обреновца, Ниша и Крагујевца, те Славију из Источног Сарајева и Рудар Приједор.

Интересантно је да је Чапљић признао да су постајали "одређени контакти" са људима из Жеље, који према изјави Одовића, нису обавијестили сад већ бившег тренера да је отпуштен већ је за ту информацију сазнао из медија.

Коментари / 0

Оставите коментар