Шапоњић: Јовић само пријети, али неће проћи!

Млади фудбалер Партизана Иван Шапоњић рекао је да је његова екипа мирно и хладне главе дочује вечити дерби против Црвене звезде.

Фудбал 11.09.2015 | 14:00
Шапоњић: Јовић само пријети, али неће проћи!

Црно-бели имају пет бодова али и меч заостатка за највећим ривалом у Суперлиги Србије.

"Звезда је у летњем прелазном року довела баш добра појачања, али ми смо изашли из тешког ритма и европских дуела са Стеауом и БАТЕ-ом, добро смо смо се припремили и даћемо све да славимо у дербију", рекао је Шапоњић Тањугу.

Он је поручио да црно-бели не осећају превелики притисак уочи дуела са највећим ривалом.

"Не осећа се превелики притисак, осим оног нормалног пред дерби, и добра је атмосфера у екипи. Како се ближи меч против Звезде све је већа еуфорија и тензија код навијача, али ми играчи смо мирни"”, навео је Шапоњић.

Шапоњић је истакао да ће уколико буде у стартној постави оправдати поверење тренера Зорана Милинковића.

"Нисам причао са тренером да ли ћу почети меч, радим са екипом. Дао сам у три утакмице четири гола, укључујући и репрезентацију и осећам се добро. На тренеру је да одлучи и уколико будем у стартној постави даћу све од себе да оправдам поверење", рекао је млади нападач

Шапоњић је признао да добио “претње” од партнера из напада омладинске репрезентације Србије и фудбалера Црвене звезде Луке Јовића.

"Мало смо се “пецкали” када смо били на окупљању репрезентације, али после тога се нисмо чули. Лука ми је поручио да се чувам и да ће Звезда победити, али мислим да ће та прича тешко проћи. Не бих да прогнозирам резултат, али верујем у победу", закључио је Шапоњић.

Дуел Црвене звезде и Партизана, 149. по реду, на програму је у суботу од 18 часова на стадиону "Рајко Митић".

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

фоф

11.09.2015 12:07

Види сељачића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ајде

11.09.2015 12:45

И ти би, сељчићу, могао с њима на фотографију. Сигурно бољи ниси