Šaponjić: Jović samo prijeti, ali neće proći!

Mladi fudbaler Partizana Ivan Šaponjić rekao je da je njegova ekipa mirno i hladne glave dočuje večiti derbi protiv Crvene zvezde.

Fudbal 11.09.2015 | 14:00
Šaponjić: Jović samo prijeti, ali neće proći!

Crno-beli imaju pet bodova ali i meč zaostatka za najvećim rivalom u Superligi Srbije.

"Zvezda je u letnjem prelaznom roku dovela baš dobra pojačanja, ali mi smo izašli iz teškog ritma i evropskih duela sa Steauom i BATE-om, dobro smo smo se pripremili i daćemo sve da slavimo u derbiju", rekao je Šaponjić Tanjugu.

On je poručio da crno-beli ne osećaju preveliki pritisak uoči duela sa najvećim rivalom.

"Ne oseća se preveliki pritisak, osim onog normalnog pred derbi, i dobra je atmosfera u ekipi. Kako se bliži meč protiv Zvezde sve je veća euforija i tenzija kod navijača, ali mi igrači smo mirni"”, naveo je Šaponjić.

Šaponjić je istakao da će ukoliko bude u startnoj postavi opravdati poverenje trenera Zorana Milinkovića.

"Nisam pričao sa trenerom da li ću početi meč, radim sa ekipom. Dao sam u tri utakmice četiri gola, uključujući i reprezentaciju i osećam se dobro. Na treneru je da odluči i ukoliko budem u startnoj postavi daću sve od sebe da opravdam poverenje", rekao je mladi napadač

Šaponjić je priznao da dobio “pretnje” od partnera iz napada omladinske reprezentacije Srbije i fudbalera Crvene zvezde Luke Jovića.

"Malo smo se “peckali” kada smo bili na okupljanju reprezentacije, ali posle toga se nismo čuli. Luka mi je poručio da se čuvam i da će Zvezda pobediti, ali mislim da će ta priča teško proći. Ne bih da prognoziram rezultat, ali verujem u pobedu", zaključio je Šaponjić.

Duel Crvene zvezde i Partizana, 149. po redu, na programu je u subotu od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

fof

11.09.2015 12:07

Vidi seljačića.

ODGOVORITE
Name

ajde

11.09.2015 12:45

I ti bi, seljčiću, mogao s njima na fotografiju. Sigurno bolji nisi