Нисам толико наиван да очекујем пенал за Партизан у дербију!

Бићу задовољан ако утакмицу завршимо са свих 11 играча..."Сигуран сам да је Партизан бољи тим, али плашим се ванспортских ствари", поручио потпредседник црно-белих Милорад Вучелић.

Фудбал 11.09.2015 | 10:00
Нисам толико наиван да очекујем пенал за Партизан у дербију!

Тако је увек пред вечити дерби! Отровне стрелице лете с једне на другу страну Топчидерског брда и то је знак да се атмосфера загрева, да одбројавамо последње дане пред највећу светковину српског фудбала. Изјава тренера Партизана Милинковића да је тешко анализирати игру Звезде јер је често играла са играчем више узбуркала је духове, онда се огласио и Звездан Терзић, који је се жалио на суђење, да би ево на крају свој став изнео и потпредседник црно-белих Милорад Вучелић.

Из онога што је он говорио у изјави за Вечерње новости може се закључити да се и у једном и у другом табору понајвише прибојавају арбитара. О предностима и манама противника мало се говори...
"Сигуран сам да је Партизан бољи тим, једино се плашим ванспортских ствари. И победе и порази су саставни део спорта, али не би ваљало да било шта са стране одлучује о исходу утакмице и надам се да неће", истакао је Вучелић.

На Терзићеве речи да није истина да је Звезда на старту првенства имала протекцију код судија, већ је у неколико наврата била оштећена, Милорад Вучелић је казао:
"Слатко се увек насмејем тим измишљотинама. Ко зна, ваљало би добро прегледати снимке, можда неки аут стварно није досуђен за Звезду. То је један карусел глупости који не стаје, стално се врти и више не заслужује посебан коментар".

Претходних година на судијске одлуке у дербијима много више жалио се Партизан. Пред готово сваки нови окршај вечитих ривала апострофира се чињеница да за црно-беле пенал није досуђен 20 година када играју против црвено-белих...
"Толико наиван баш нисам да очекујем пенал за Партизан. Ето, да кажемо да бих био најсрећнији уколико би наш тим завршио утакмицу са свих 11 фудбалера", закључио је потпредседник Партизана.

Коментари / 0

Оставите коментар