Nisam toliko naivan da očekujem penal za Partizan u derbiju!

Biću zadovoljan ako utakmicu završimo sa svih 11 igrača..."Siguran sam da je Partizan bolji tim, ali plašim se vansportskih stvari", poručio potpredsednik crno-belih Milorad Vučelić.

Fudbal 11.09.2015 | 10:00
Nisam toliko naivan da očekujem penal za Partizan u derbiju!

Tako je uvek pred večiti derbi! Otrovne strelice lete s jedne na drugu stranu Topčiderskog brda i to je znak da se atmosfera zagreva, da odbrojavamo poslednje dane pred najveću svetkovinu srpskog fudbala. Izjava trenera Partizana Milinkovića da je teško analizirati igru Zvezde jer je često igrala sa igračem više uzburkala je duhove, onda se oglasio i Zvezdan Terzić, koji je se žalio na suđenje, da bi evo na kraju svoj stav izneo i potpredsednik crno-belih Milorad Vučelić.

Iz onoga što je on govorio u izjavi za Večernje novosti može se zaključiti da se i u jednom i u drugom taboru ponajviše pribojavaju arbitara. O prednostima i manama protivnika malo se govori...
"Siguran sam da je Partizan bolji tim, jedino se plašim vansportskih stvari. I pobede i porazi su sastavni deo sporta, ali ne bi valjalo da bilo šta sa strane odlučuje o ishodu utakmice i nadam se da neće", istakao je Vučelić.

Na Terzićeve reči da nije istina da je Zvezda na startu prvenstva imala protekciju kod sudija, već je u nekoliko navrata bila oštećena, Milorad Vučelić je kazao:
"Slatko se uvek nasmejem tim izmišljotinama. Ko zna, valjalo bi dobro pregledati snimke, možda neki aut stvarno nije dosuđen za Zvezdu. To je jedan karusel gluposti koji ne staje, stalno se vrti i više ne zaslužuje poseban komentar".

Prethodnih godina na sudijske odluke u derbijima mnogo više žalio se Partizan. Pred gotovo svaki novi okršaj večitih rivala apostrofira se činjenica da za crno-bele penal nije dosuđen 20 godina kada igraju protiv crveno-belih...
"Toliko naivan baš nisam da očekujem penal za Partizan. Eto, da kažemo da bih bio najsrećniji ukoliko bi naš tim završio utakmicu sa svih 11 fudbalera", zaključio je potpredsednik Partizana.

Komentari / 0

Ostavite komentar