Нови Сад: Полицајац малтретирао старију жену

На друштвеним мрежама појавио се снимак на којем саобраћајни полицајац вуче старију жену у новосадском насељу Детелинара.

Србија 09.09.2015 | 22:59
Нови Сад: Полицајац малтретирао старију жену

Према наводима сведока, старија Новосађанка је прелазила Улицу Корнелија Станковића на углу са Улицом Јанка Чмелика и док је била на пешачком прелазу упалило се црвено светло.

Очевици причају да је жена била већ насред пешачког код разделног острва, када се упалило црвено светло, па је наставила, а није стала на разделном острву. Стигла је да пређе пре него што су кренули аутомобили, а тада ју је зауставио саобраћајни полицајац који ту дежура због ученика оближне ОШ "Светозар Марковић Тоза".

Нисам чуо шта су причали од буке саобраћаја, али се видело да се нешто препиру и тада је полицајац почео да вуче жену. Мислио сам да ће је привести, јер је кренуо са њом ка патролним колима, али ју је ипак пустио. Жена је наставила даље низ Јанка Чмелика, а полицајац се вратио на своје место на раскрсници - прича један од сведока.

Пролазник који је снимио део инцидента рекао је да је био изненађен понашањем полицајца. Он додаје да је, ако је жена прекршила закон, полицајац требало да јој напише пријаву, а не да је вуче и да се препире са њом.

У новосадској полицији рекли су да ће испитати околности инцидента и утврдити да ли је у поступању полицајца било неправилности. Такође, наводе да је полицајац жену зауставио због саобраћајног прекршаја.

Полицијски службеник зауставио је грађанку непосредно пошто је прешла коловоз у тренутку забране кретања за пешаке, односно за време црвеног светла на семафору и тако починила прекршај из члана 333. Закона о безбедности саобраћаја на путевима. Она је одбила да, у складу са законом, учини доступним личне податке - кажу у полицији.

Погледајте видео:

Извор: Блиц

 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

лк

09.09.2015 18:32

Ко је овде луд ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

луткар

09.09.2015 20:04

Који идиот.

ОДГОВОРИТЕ
Name

саво идрић

09.09.2015 22:40

Свашта немам рећи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

10.09.2015 06:37

За свађу требају двије будале. Ста је он требао да учини кад му је она одбила да да документе на увид? Да је пусти или да је приведе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само опустено

10.09.2015 19:25

Свака слика се мозе на сто нацина коментарисати.Искрен да будем ја не видим неке негативности од стране полицајца.Не цује се ста говоре једно другом и због тога би се требало уздрзавати од пребрзих коментара.Има људи (зена) који не трпе добронамерна упутства.

ОДГОВОРИТЕ