Novi Sad: Policajac maltretirao stariju ženu

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem saobraćajni policajac vuče stariju ženu u novosadskom naselju Detelinara.

Srbija 09.09.2015 | 22:59
Novi Sad: Policajac maltretirao stariju ženu

Prema navodima svedoka, starija Novosađanka je prelazila Ulicu Kornelija Stankovića na uglu sa Ulicom Janka Čmelika i dok je bila na pešačkom prelazu upalilo se crveno svetlo.

Očevici pričaju da je žena bila već nasred pešačkog kod razdelnog ostrva, kada se upalilo crveno svetlo, pa je nastavila, a nije stala na razdelnom ostrvu. Stigla je da pređe pre nego što su krenuli automobili, a tada ju je zaustavio saobraćajni policajac koji tu dežura zbog učenika obližne OŠ "Svetozar Marković Toza".

Nisam čuo šta su pričali od buke saobraćaja, ali se videlo da se nešto prepiru i tada je policajac počeo da vuče ženu. Mislio sam da će je privesti, jer je krenuo sa njom ka patrolnim kolima, ali ju je ipak pustio. Žena je nastavila dalje niz Janka Čmelika, a policajac se vratio na svoje mesto na raskrsnici - priča jedan od svedoka.

Prolaznik koji je snimio deo incidenta rekao je da je bio iznenađen ponašanjem policajca. On dodaje da je, ako je žena prekršila zakon, policajac trebalo da joj napiše prijavu, a ne da je vuče i da se prepire sa njom.

U novosadskoj policiji rekli su da će ispitati okolnosti incidenta i utvrditi da li je u postupanju policajca bilo nepravilnosti. Takođe, navode da je policajac ženu zaustavio zbog saobraćajnog prekršaja.

Policijski službenik zaustavio je građanku neposredno pošto je prešla kolovoz u trenutku zabrane kretanja za pešake, odnosno za vreme crvenog svetla na semaforu i tako počinila prekršaj iz člana 333. Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima. Ona je odbila da, u skladu sa zakonom, učini dostupnim lične podatke - kažu u policiji.

Pogledajte video:

Izvor: Blic

 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

lk

09.09.2015 18:32

Ko je ovde lud ?

ODGOVORITE
Name

lutkar

09.09.2015 20:04

Koji idiot.

ODGOVORITE
Name

саво идрић

09.09.2015 22:40

Свашта немам рећи

ODGOVORITE
Name

Bole

10.09.2015 06:37

Za svađu trebaju dvije budale. Sta je on trebao da učini kad mu je ona odbila da da dokumente na uvid? Da je pusti ili da je privede?

ODGOVORITE
Name

Samo opusteno

10.09.2015 19:25

Svaka slika se moze na sto nacina komentarisati.Iskren da budem ja ne vidim neke negativnosti od strane policajca.Ne cuje se sta govore jedno drugom i zbog toga bi se trebalo uzdrzavati od prebrzih komentara.Ima ljudi (zena) koji ne trpe dobronamerna uputstva.

ODGOVORITE