Вазурин одговор Терзи: Партизан игра Европу...!

Након што је Звездан Терзић реплицирао на изјаву тренера Партизана Зорана Милинковића пред "вечити дерби", функционер Звезде у оставци добио је одговор од директора црно-белих Милоша Вазуре.

Фудбал 10.09.2015 | 20:00
Вазурин одговор Терзи: Партизан игра Европу...!

Звездану Терзићу, директору Црвене звезде у оставци, није по вољи суђење у Суперлиги Србије. Каже да су црвено-бели оштећени у неколико досадашњих мечева првенства, а сматра и да Партизан има помоћ судија.

Засметала је Терзићу изјава тренера Партизана Зорана Милинковића да је тешко анализирати игру црвено-белих, јер је често у мечевима у првом делу сезоне имала играча више на терену. Његова реплика Милинковићу је била у оцени да је реч о "притиску на судије" пред "вечити дерби" и изнео је мишљење да су судије "падале" код Судијске комисије управо због грешака у корист црно-белих.

Терзићу је одговорио директор црно-белих Милош Вазура, посредством "Спортског журнала":

"Партизан је квалитет доказао у Европи, где не постоје утицаји на клубове и судије и где победника одлучује само игра на терену. Сигуран сам да ћемо и ове године освојити првенство, дефинитивно имамо најбољи тим. Верујем да ћемо доказати супериорност у Србији и потврдити епитет шампиона".

Коментари / 0

Оставите коментар