Vazurin odgovor Terzi: Partizan igra Evropu...!

Nakon što je Zvezdan Terzić replicirao na izjavu trenera Partizana Zorana Milinkovića pred "večiti derbi", funkcioner Zvezde u ostavci dobio je odgovor od direktora crno-belih Miloša Vazure.

Fudbal 10.09.2015 | 20:00
Vazurin odgovor Terzi: Partizan igra Evropu...!

Zvezdanu Terziću, direktoru Crvene zvezde u ostavci, nije po volji suđenje u Superligi Srbije. Kaže da su crveno-beli oštećeni u nekoliko dosadašnjih mečeva prvenstva, a smatra i da Partizan ima pomoć sudija.

Zasmetala je Terziću izjava trenera Partizana Zorana Milinkovića da je teško analizirati igru crveno-belih, jer je često u mečevima u prvom delu sezone imala igrača više na terenu. Njegova replika Milinkoviću je bila u oceni da je reč o "pritisku na sudije" pred "večiti derbi" i izneo je mišljenje da su sudije "padale" kod Sudijske komisije upravo zbog grešaka u korist crno-belih.

Terziću je odgovorio direktor crno-belih Miloš Vazura, posredstvom "Sportskog žurnala":

"Partizan je kvalitet dokazao u Evropi, gde ne postoje uticaji na klubove i sudije i gde pobednika odlučuje samo igra na terenu. Siguran sam da ćemo i ove godine osvojiti prvenstvo, definitivno imamo najbolji tim. Verujem da ćemo dokazati superiornost u Srbiji i potvrditi epitet šampiona".

Komentari / 0

Ostavite komentar