Звезда: Сви на окупу, оптимизам куља пред дерби!

Репрезентативци се прикључили саиграчима, са поруком пред дерби доскорашњег капитена Предрага Рајковића.

Фудбал 10.09.2015 | 18:30
Звезда: Сви на окупу, оптимизам куља пред дерби!

Марко Петковић, Марко Грујић и Вукашин Јовановић вратили су се са репрезентативних обавеза, тако да је екипа Црвене звезде у среду, три дана пре 149. "вечитог дербија", поново била у комплетном саставу.

На јутарњем тренингу у Термама Чатеж радило се доста мањим интензитетом него дан раније. После уводног истрчавања, уследило је вежбање центаршутева, током којег су се у пар наврата одличним интервенцијама истакли голмани Кахриман, Супић и млади Вићић.

Затим су играчи подељени у два тима, 11 на 11, али у другачијим саставима него на претходном тренингу.

Играло се на половини терена, са акцентом на пас игру и брзо ослобађање од лопте.

За то време, Марко Грујић је разговарао са новинарима. У уторак је одиграо цео меч за младу репрезентацију Србије, против Литваније (5:0), па је нешто раније од осталих добио дозволу да иде на одмор.

"Било је стварно лепо вече у Горњем Милановцу. Можда екипа Литваније није меродавна за поређење, али показали смо да имамо менталитет да победимо сваког ривала", изјавио је Грујић групи новинара која се налази у Словенији.

Осврнуо се, наравно, и на предстојећи дуел са Партизаном, у којем ће по свему судећи уписати дебитантски наступ у "вечитим дербијима", када је у питању сениорска конкуренција.

"Као млађи, углавном сам их побеђивао", са осмехом је констатовао млади везиста и додао:

"У суботу нас чека сан сваког фудбалера – да истрчи пред пуну 'Маракану' и победи Партизан".

Занимљиво, један од двојице цимера Марка Грујића у младој репрезентацији на последњем окупљању био је члан црно-белих, Саша Лукић.

"Баш смо причали ко ће победити и нерешено је. Он каже они, а ја – ми".

Трећи цимер је, изгледа, остао неутралан. У питању је Данило Пантић, доскорашњи члан Партизана, а сада Челсија, на позајмици у Витесеу.

Рајковић поручио: Победите!
Марко Петковић се са окупљања А репрезентације Србије вратио доневши поруку доскорашњег голмана и капитена црвено-белих, Предрага Рајковића, који је саиграчима поручио да очекује победу у дербију. Петковић је очекивања најбољег младог голмана света, сада чувара мреже у Макабију из Тел Авива, пренео саиграчима уочи тренинга.

Коментари / 0

Оставите коментар