Дачић: Мој договор је с Вучићем, нека причају

Лидер СПС Ивица Дачић се не обазире на критике из СНС поводом снимака са Родољубом Радуловићем и каже да се он о коалицији договарао са премијером Вучићем.

Србија 09.09.2015 | 18:55
Дачић: Мој договор је с Вучићем, нека причају

Истовремено, три дана од када су у јавност доспели снимци сусрета врха МУП-а са Родољубом Радуловићем тужилац Миљко Радисављевић још се не оглашава.

После неколико покушаја Б92 да разреши дилему и јавности каже да ли је икад у поседу тужилаштва био овај снимак и даље су без одговора.

У међувремену, портал КРИК сазнаје нове податке о сусретима Родољуба Радуловића са челним људима српске полиције.

Дачићеве колеге министри из СНС желе да се сусрети са Мишом Бананом истраже до краја. Прво је министар полиције рекао да је важно да сазнамо садржај разговора Дачића и Радуловића, а министарка Зорана Михајловић да су заиста проблем везе Дачића са мафијашима. Сам Дачић ове критике не препознаје као проблем

"Изјава министарке Михајловић није упућена мени, јер она има довољно својих проблема. Она прича да би себи подигла рејтинг и то није први пут. Не занима ме шта причају, ја имам договор са Александром Вучићем", рекао је Дачић истакавши да он није неопходан овој влади да би функционисала.

Ипак сајт КРИК сазнаје нове податке да је Родољуб Радуловић 16. и 18. децембра 2009. био у посети код секретарице начелника Управе за управне послове министарства полиције. Занимљиво је да су се те две посете догодиле два месеца након што је уругвајска полиција открила брод са више од две тоне кокаина када је прекинут посао шверца дроге из Латинске Америке којим је управљао Дарко Шарић. КРИК открива и да је Шарићев адвокат Радован Штрбац у неколико наврата током 2008. и 2009. био у кабинету министра полиције.

"Није био код мене, ја тог човека не познајем", рекао је Дачић.

Дачић и даље тврди да му је аферу исконструисао Тадић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар