Видео: Никола, шта учини, па се послије извињаваш?!

Како преноси "Мондо", шпански кошаркашки репрезентативац Никола Миротић је после пораза од Италије у трећем колу Еуробаскета поцепао заставу Србије.

Кошарка 09.09.2015 | 17:40
Видео: Никола, шта учини, па се послије извињаваш?!

Током меча са Србијом у првом колу одјекивале су увреде на Миротићев рачун, неке речи не могу бити ни написане, а некима се поручивало да се "продао" јер не носи "дрес који треба". Сигурно му је било тешко, бар зато што је његов тим изгубио ту утакмицу. Сигурно му је било још теже после пораза и од Италије у среду, али то не оправдава потез који је урадио.

Подгоричанин рођен 1991. кренуо је ка свлачионици изнервиран и на улазу у тунел наишао на још једну провокацију - навијачи Србије махали су над њим заставом своје земље. Пришавши им на путу ка излазу, Миротић је зграбио српску тробојку и повукао је. Бели део остао му је у руци, поцепан, што су забележиле и камере исландског рув.ис.

Недуго потом, у микс зони, на инсистирање српских новинара, портпарол шпанске репрезентације Ибон Ланде саслушао је шта се догодило и отишао по Николу, али се није вратио са њим.

"Уверен сам у то да Миротић није знао да је у питању српска застава. Да није видео да се о њој ради. То ми Никола није рекао, али сам уверен да је тако било, јер Миротић јако добро зна шта тај потез значи и како би то могло да буде протумачено", преноси Мондо Ландеове речи.

Шпански кошаркашки репрезентативац Никола Миротић изразио је жаљење што је после меча на Еуробаскету поцепао српску заставу.

Он је то учинио након што је доживео пораз од Италије у трећем колу првенства Европе, када је на путу ка свлачионици повукао заставу којом му је неко махао са трибина и поцепао је.

"Дубоко жалим због своје реакције коју сам имао по завршетку утакмице, али ни у једном тренутку нисам схватио да је била застава, а још мање застава Србије. Гледао сам у под када ми не што пало на лице. Никада не бих увредио ни један симбол земље", написао је Миротић на Твитеру.

Коментари / 0

Оставите коментар