Живковић: Идемо на побједу у дербију!

Најбољи играч Партизана ове сезоне Андрија Живковић најавио је да ће црно-бели ићи на победу у предстојећем 149. дербију.

Фудбал 10.09.2015 | 13:30
Живковић: Идемо на побједу у дербију!

Црно и црвено-бели се састају у суботу (18х) након репрезентативне паузе, а Партизан ће покушати да надокнади пет бодова заостатка за највећим ривалом.

"Идемо, наравно, на победу. Припремамо се за дерби, знамо да нас чека тежак меч, добар противник, али ми идемо на победу. Даће Бог да решим дерби, ја бих волео, даћу све од себе да одиграм како треба и да решимо ту утакмицу", рекао је Живковић.

Леви бек Немања Петровић очекује напет меч који би могао да реши један потез или појединац, а њега лично очекује жестока конкуренција у борби за први тим.

"Сигурно да ова утакмица неће одлучити ништа, али за нас играче и навијаче је најбитније да победимо. Дерби може одлучити појединац или један добар потез као што је Дринчић на два скорашња дербија. Утакмица ће бити пуна тензије, видећемо како ће се одвијати", рекао је Петровић за СпортНетворк.

Партизан је у првихседам мечева остварио пет победа уз два пораза, док Црвена звезда има утакмицу више од највећег ривала и скор од шест тријумфа и два ремија.

Коментари / 0

Оставите коментар