Živković: Idemo na pobjedu u derbiju!

Najbolji igrač Partizana ove sezone Andrija Živković najavio je da će crno-beli ići na pobedu u predstojećem 149. derbiju.

Fudbal 10.09.2015 | 13:30
Živković: Idemo na pobjedu u derbiju!

Crno i crveno-beli se sastaju u subotu (18h) nakon reprezentativne pauze, a Partizan će pokušati da nadoknadi pet bodova zaostatka za najvećim rivalom.

"Idemo, naravno, na pobedu. Pripremamo se za derbi, znamo da nas čeka težak meč, dobar protivnik, ali mi idemo na pobedu. Daće Bog da rešim derbi, ja bih voleo, daću sve od sebe da odigram kako treba i da rešimo tu utakmicu", rekao je Živković.

Levi bek Nemanja Petrović očekuje napet meč koji bi mogao da reši jedan potez ili pojedinac, a njega lično očekuje žestoka konkurencija u borbi za prvi tim.

"Sigurno da ova utakmica neće odlučiti ništa, ali za nas igrače i navijače je najbitnije da pobedimo. Derbi može odlučiti pojedinac ili jedan dobar potez kao što je Drinčić na dva skorašnja derbija. Utakmica će biti puna tenzije, videćemo kako će se odvijati", rekao je Petrović za SportNetvork.

Partizan je u prvihsedam mečeva ostvario pet pobeda uz dva poraza, dok Crvena zvezda ima utakmicu više od najvećeg rivala i skor od šest trijumfa i dva remija.

Komentari / 0

Ostavite komentar